"NAJVEĆI PROBLEM JE IZBOR DEZODORANSA JER POJEDINI IMAJU HORMONSKO DEJSTVO" Spasojević ponosna: 140.000 žena bira moju preporuku!
Foto: Kurir televizija

sastav kozmetičkih proizvoda!

"NAJVEĆI PROBLEM JE IZBOR DEZODORANSA JER POJEDINI IMAJU HORMONSKO DEJSTVO" Spasojević ponosna: 140.000 žena bira moju preporuku!

Zabava -

Marija Spasojević, influenserka gostovala je u emisiji "Pusti brigu" kod voditeljke Ljiljane Stanišić.

Ona se bavi reklamiranjem proizvoda, ali tvrdi da ih ne promoviše u smislu da magično zatezaju kožu ili slično, već je fokus na sastojcima koji taj proizvod ima.

Po regulativi zakona, za sertifikovanu kozmetiku, postoje razne provere, tako da ono što piše zaista se i nalazi u datom proizvodu.

01:06

NAJVEĆI PROBLEM JE IZBOR DEZODORANSA JER OVI IMAJU HORMONSKO DEJSTVO Spasojević ponosna: 140.000 žena bira moju preporuku!

Spasojević je rekla da želi podsetiti žene da je koža najveći organ, pa je rekla šta je najštetnije što koriste:

- Najveći problem je izbor dezodoransa, zapravo deo zaštite, stvarno je važno izbeći teške metale poput aluminijuma. Postojali su dezodoransi na kojima piše da ne sadrže aluminijum pa sam se pozabavila tim. Otkrila sam švajcarsku aplikaciju koja je urađena u timu stručnjaka kako bi zaštitili potrošače. Prvo su krenuli sa tim aluminijumom, potom i parabenima, kao teškim konzervansima koji imaju hormonsko dejstvo. Ušla sam u tu tematiku, a sada 140.000 žena bira moje preporuke i čitaju deklaracije proizvoda.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs / L. Majer

Bonus video:

01:19

depilacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track