SPECIJALNE SIJALICE: Lampice pahuljice i Deda Mrazići kao savršena novogodišnja dekoracija!
Foto: Promo

SPECIJALNE SIJALICE: Lampice pahuljice i Deda Mrazići kao savršena novogodišnja dekoracija!

Žena -

Dragi ljubitelji praznične atmosfere, uživajte u čarima zimske sezone uz magični set lampica Deda Mrazića i Pahuljica! Ovaj predivan set (pogledajte OVDE detalje) uneće toplinu i sjaj u vaš dom, čineći da se i ukućani i gosti lepo osećaju.

**Glavne karakteristike seta:**

1. **Deda Mrazići:** Svetlosni Deda Mraz će postati zvezda vaše praznične dekoracije. Postavljen sa preciznošću i osvetljen LED lampicama, Deda Mraz će doneti dodatnu radost u iščekivanje praznika. Kabl sa Deda Mrazovima je dug 2 metra i na njemu ima čak 20 Deda Mrazova.

2. **Pahuljice:** Pahuljice su simbol čarolije zimskih dana, a lampice u obliku pahuljica stvaraju iluziju snega. Ovaj efekat će vas odvesti u bajkoviti svet snežnih pejzaža. Niz sa pahuljicama je dug isto 2 metra i na njemu je 10 pahuljica.

Online kupovina
foto: Promo

3. **Jednostavna Instalacija:** Set lampica je veoma jednostavan za postavljanje. Možete lako rasporediti lampice po želji, stvarajući savršenu atmosferu u prostoru.

4. **Sigurnost na Prvom Mestu:** Lampice su dizajnirane sa vašom sigurnošću na umu. LED tehnologija osigurava dugotrajnu upotrebu bez pregrevanja, pružajući vam bezbrižno uživanje u prazničnom ambijentu.

Transformišite svoj dom u čarobno mesto i podelite radost praznika sa svojim najbližima. Gde ovaj super set može da se kupi? Ili poručite online OVDE ili pozovite 011/6 888 999.

Online kupovina
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja