SVI KOLAČI NAPRAVLJENI U KULINARSKOJ EMISIJI ODNETI MALIŠANIMA U SVRATIŠTE! Evo kako su dečica reagovala na slatke poklone (video)
Foto: Kurir televizja

humanitarni specijal MAJKI I SNAJKI

SVI KOLAČI NAPRAVLJENI U KULINARSKOJ EMISIJI ODNETI MALIŠANIMA U SVRATIŠTE! Evo kako su dečica reagovala na slatke poklone (video)

Zabava -

Nakon slatke nedelje emisije Majke i snajke koja je za nama došlo je i vreme za subotnji specijal.

Osim što je bila slatka, protekla nedelja je bila i humanitarna. Svi napravljeni kolači odneti su na Novi Beograd u Svratište, u centar za integraciju mladih.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Takmičarkama je tokom cele nedelje pomagao profesionalni poslastičar Dušan Jeličić.

Sve takmičarke pokazale su da su na nivou zadatka, a na meniju su se našle mnoge poslastice koje raduju svačija nepca poput čupavaca, lenje pite, šnenokli, šapica, rolata i td.

Posebno je bio zanimljiv petak kada su sve majke spremale šapice, a sve snajke rolat. Sve je proteklo u veseloj atmosferi, a skori dolazak novogodišnjih praznika osećao sa u vazduhu.

Napravljeno je puno kolača, a kako su mališani u svratištu reagovali kada su ih ugledali, kako se tamo proveo Raša, na koji način ova ustanova pomaže decu, ali i kako vi možete da pomognete ako želite pogledajte u videu:

04:17

SVI KOLAČI NAPRAVLJENI U KULINARSKOJ EMISIJI MALIŠANIMA U SVRATIŠTE! Evo kako su dečica reagovala na slatke poklone

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

01:49

POZNATI KUVAJU U EMISIJI MAJKE I SNAJKE Recept za pileća krilca sa pivom kakve dosad niste probali, za sam kraj VIP nedelje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track