DA LI JE OVO REALNO? POLA FRAJER POLA DRAGANA MIRKOVIĆ?! Takmičar pokazao neverovatnu moć transformacije u koreografiji (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

DA LI JE OVO REALNO? POLA FRAJER POLA DRAGANA MIRKOVIĆ?! Takmičar pokazao neverovatnu moć transformacije u koreografiji (VIDEO)

Pop kultura -

Plesači su redom pokazivali zanimljive i vešto otplesane koreografije u večerašnjoj epizodi emisije Rame uz rame sa Draganom.

Svako je imao svojih pet minuta i pokazao da ume dobro da kontrološe rekvizitu.

Ipak posebna atrakcija je bio Nemanja Nikolić koji se pojavio kao pola muško pola žensko, a svojom "ženskom" polovinom bio je niko drugi do Dragana Mirković.

U duetu sa Stefanom Vukašinovićem koji je sjajno plesao uz numeru In corpore sano, Ane Đurić Konstrakte, Nikola je igrao uz hit Dragane Mirković Crni leptir.

Bilo je fascinantno kako je kada je "ženskim" profilom bio okrenut publici imao graciozne pokrete i ljupki izraz lica imitirajući Draganu, a kada je okretao mušku stranu bio pravi "mrgud".

Pobrali su sjajne komentare žirija, a kako je Nemanjina i Stefanova koreografija izgledala pogledajte u videu:

03:27

DA LI JE OVO REALNO? POLA FRAJER POLA DRAGANA MIRKOVIĆ?! Takmičar pokazao neverovatnu moć transformacije u koreografiji

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

06:23

OPOJNI SU ZUMBULI KO SE SEĆA OVE PESME? Pogledajte kako su takmičari Rame uz rame sa Draganom PLESOM OŽIVELI OVU NUMERU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track