STIŽE DRUGA SEZONA SERIJE „DRIM TIM“
Foto: Zillion Film

STIŽE DRUGA SEZONA SERIJE „DRIM TIM“

Zabava -

premite se za nove izazove porodice Srdić!

Pripremite se za još jedno uzbudljivo putovanje porodice Srdić, jer stiže druga sezona dobro poznate serije „Drim Tim“. Premijera sezone koja gledaocima donosi još više smeha, iznenađenja i porodičnih peripetija je zakazana za večeras 22. januar, a emitovaće se radnim danima od 21h na kanalu Superstar.

Zillion film
foto: Zillion Film

Beogradska porodica Srdić se ponovo suočava sa nevoljama na Bulbulderu u drugoj sezoni ove urnebesne komedije. Ilija, njegova žena Ciga i jedanaest sinova moraju pronaći način da sačuvaju svoj nekonvencionalni način života nakon što su izgubili sve u poslednjoj fudbalskoj utakmici.

Nakon što FK Bulbuder završi u stečaju, Ilija preduzima hrabar korak – otvara privatnu školu fudbala i kafanu kako bi prevazišao finansijske izazove. Međutim, stvari postaju komplikovane kada se moćni investitor pojavi s namerom da izgradi tržni centar na njihovom terenu. Ilija, suočen s gubicima, koristi sve raspoložive resurse, legalne i nelegalne, kako bi zadržao teren u porodičnom vlasništvu i ispunio poslednju želju preminulog deda Drakčeta: da ga sahrane na terenu.

Zillion film
foto: Zillion Film

Ipak, ovaj plan ne ide glatko, dovodeći do smešnih porodičnih obrta i urnebesnih konflikata. Sve dok se Ciga, Ilijina supruga, ne uključi i otkrije identitet tajanstvenog investitora Marlija…

U produkciji Telekoma Srbija i Zillion filma očekuje vas dinamična druga sezona serije „Drim Tim“ koju će kroz 12 epizoda voditi glumci: Lazar Ristovski, Tatjana Šojić, Bane Zeremski, Jelisaveta Teodosić, Milutin Mima Karadžić, Milica Tomašević, Bane Vidaković kao i mnogi drugi, pod rediteljskom palicom Dejana Zečevića.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track