Likovi iz serije „La casa de Papel“ posetili KURIR!
Foto: Promo

Likovi iz serije „La casa de Papel“ posetili KURIR!

Zabava -

Strimovanje je promenilo način na koji konzumiramo medijske sadržaje, nudeći nam pristup filmovima i serijama iz celog sveta na samo jedan klik. Zahvaljujući svojoj raznovrsnoj i bogatoj ponudi, Netflix je danas jedan od najvećih i najpoznatijih striming servisa. Svesna rastuće popularnosti strimovanja kao primarnog načina zabave među korisnicima, A1 Grupa je uspostavila strateško partnerstvo sa vodećim svetskim striming servisom, čime je A1 Srbija postao prvi mobilni operator na domaćem tržištu koji svojim korisnicima donosi Netflix. U tom duhu, redakciju Kurira posetili su likovi iz popularne Netflix serije "La Casa de Papel". Ovaj susret omogućio je novinarima jedinstveno iskustvo druženja sa junacima koje mnogo vole, uz priliku da se upoznaju sa najnovijom ponudom A1 kompanije.

Kurir, La Casa de Papel
foto: Promo

Među platformama koje su istakle strimovanje kao vodeći trend u industriji zabave, Netflix se izdvojio kao globalni lider. Sa svojom bogatom bibliotekom originalnih i licenciranih sadržaja, Netflix pruža neograničene mogućnosti za razonodu i obrazovanje svojim korisnicima, čime postavlja nove standarde u digitalnoj distribuciji medijskih sadržaja.

Danas, sa više od 260 miliona pretplatnika širom sveta, Netflix kontinuirano širi svoju ponudu, ulažući u originalne produkcije koje obuhvataju širok spektar žanrova i tematika, od kritički hvaljenih serija i filmskih hitova, do dokumentaraca i specijala namenjenih deci. Kroz sofisticirane algoritme za preporuke, Netflix personalizuje iskustvo gledanja, predlažući sadržaje koji odgovaraju individualnim ukusima i interesovanjima korisnika. Ova tehnološka prednost omogućava Netflix-u da održi visok nivo zadovoljstva korisnika, čineći ga ne samo platformom za strimovanje, već i pouzdanim vodičem kroz svet zabave.

Kurir, La Casa de Papel
foto: Promo

Zahvaljujući novom strateškom partnerstvu između A1 Grupe i Netflix-a, pristup širokom spektru kvalitetnog, personalizovanog sadržaja u svetu striminga sada su još bliži korisnicima u Srbiji. Ovo partnerstvo omogućava korisnicima da uživaju u bogatom repertoaru Netflix sadržaja, i da to čine bez dodatnih troškova kroz NEO 24 & Netflix tarifu. Ponuda uključuje neograničen pristup Netflix-u do kraja 2024. godine, sa mogućnošću gledanja na dva uređaja istovremeno prema Netflix Standard planu. Ekskluzivna promocija dostupna je svim fizičkim licima koja u martu i aprilu postanu A1 korisnici ili obnove postojeću ugovornu obavezu. Osim toga, korisnici imaju opciju da odaberu i dodaju jedan od Netflix paketa: Basic, Standard ili Premium, sa plaćanjem preko postojećeg A1 računa, čineći proces jednostavnim i pouzdanim.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track