ČEDOMIR BRKIĆ URUČIO NAGRADE AUTOMOBILSKOG FORUMA: Priznanja za doprinose u auto-industriji!
Foto: Kurir

ČEDOMIR BRKIĆ URUČIO NAGRADE AUTOMOBILSKOG FORUMA: Priznanja za doprinose u auto-industriji!

Auto -

Priznanja su uručena na Sajmu automobila 2024. na svečanoj ceremoniji koja je privukla veliku pažnju posetilaca i predstavnika medija. Uz sjajnu organizaciju i izbor za hostese sajma, ovaj događaj ponovo je potvrdio svoj visoki rejting u automobilskoj industriji.

Priznanja i nagrade su dodeljene zaslužnima u više kategorija, a svečanost dodele priznanja otvorio je Vlada Marinković , predsednik NATEP. On je podelio plakete najuspešnijima, pokazujući tako podršku i priznanje za njihov trud i inovacije.

Uz Marinkovića, žiri su činili novinari Petar Živković i Bojan Nikolić.

Automobilski forum
foto: Kurir

Plaketa za Generalnog direktora godine pripala je Habič Slavcu, dok je plaketa za najviše premijera otišla u ruke Auto Čačka. Toyota Land Cruiser osvojila je plaketu za predpremijeru, dok je Ducati odneo priznanje za inovaciju zahvaljujući svojem revolucionarnom mono-cilindru.

Lazar Marinković Hofmann odneo je plaketu za novi precizni ispitivač stanja autobaterije.

Pored prestižne dodele priznanja u automobilskoj industriji, ovogodišnji Sajam automobila 2024 bio je domaćin i izuzetnog događaja izbora za mis, koji je dodatno obogatio program i privukao veliku pažnju publike.

U kategoriji "Mis automobilizma", pobedu je odnela Isidora Cergić sa štanda Citroena, čime je svojom pojavom i predstavljanjem dodatno istakla lepotu i eleganciju.

"Mis moto" postala je Mina Medić sa štanda Ducati, koja je uspela da u potpunosti dočara strast i energiju koja se veže za Ducati brend.

Milica Radojković sa štanda BMW-a osvojila je titulu "Mis elegancije", predstavljajući se sa stilom koji odražava prestiž i sofisticiranost karakteristične za BMW. U kategoriji "Mis fotogeničnosti", Natasa Tanjega iz GM je zasijala, pokazujući kako fotografija i automobilizam mogu savršeno da se spoje. "Miss šarma" titulu ponela je Ana Molnar, Škoda.

Titule najlepših devojaka dodelio je žiri u sastavu: Lora Brkić, Milica Ralević, i predsednik žirija Nebojša Stojanović, dugogodišnji sportski automobilski funkcioner.

Automobilski forum
foto: Kurir

Prvi virtualni press reli, održan u okviru Sajma automobila 2024, predstavljao je inovativan i uzbudljiv događaj koji je privukao veliku pažnju kako učesnika, tako i publike.

Organizacija prvog virtualnog press relija bila je odraz tehnološkog napretka i sve veće integracije digitalnih rešenja u svet automobilizma. Učesnici su se takmičili u tri kategorije: seniori, dame i juniori, pri čemu je svaka kategorija imala svog pobednika. Korišćene su napredne simulacije vožnje koje su pružile realistično iskustvo trkačkih staza, uključujući i specifične izazove kao što su vremenski uslovi i terenske prepreke.

U kategoriji seniora, pobedu je odneo Stefan Bendic, sportski novinar RTS-a. Stefanov.

U kategoriji dama, najbrža je bila Kruna Una Mitrović, predstavnica TV Happy.

Veljko Pavlović, takođe sa RTS-a, dominirao je u kategoriji juniora. .

33. dodela nagrada Automobilskog foruma, pod vodstvom Čedomira Brkića, primila je pohvale za organizaciju, što je doprinelo zadovoljstvu svih učesnika. Ovaj događaj nije samo privukao veliki broj posetilaca već je i bio praćen od strane medija, potvrđujući njegov značaj u svetu automobilizma. Spoj tradicije i inovacija, zajedno sa visokim nivoom angažmana i entuzijazma, učinio je 33. dodelu nagrada Automobilskog foruma ključnim događajem koji je ostavio dubok utisak kod svih prisutnih.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track