Marija Šerifović protiv Relje u Luci Beograd OKRŠAJ KOJI SE NE PROPUŠTA
Foto: Ivan Mojsilović

Marija Šerifović protiv Relje u Luci Beograd OKRŠAJ KOJI SE NE PROPUŠTA

Zabava -

Posle Lepe Brene i Senidah koje su se u istoriju domaće muzičke scene kao prve učesnice jedinstvenog formata Red Bull SoundClash, ove godine glasove ukrštaju Marija Šerifović i Relja Popović! Ovaj okršaj odigraće 22. juna u jedinstvenom prostoru Luke Beograd, a za događaj već vlada ogromno interesovanje fanova oba izvođača!

Red Bull SoundClash, Marija Šerifović
foto: Ivan Mojsilović

Reljin i Marijin stil muzike se drastično razlikuje, ali ih spaja profesionalizam, talenat i borbeni duh. Pevaće svoje najveće hitove, ali će probati "tuđe cipele" i upustiti se i u duet koji ni njihovi najveći fanovi nisu mogli da sanjaju. Obe zvezde koje nastupaju u timovima “Crveni”, Marije Šerifović i “Plavi”, Relje Popovića imaće specijalne goste i još mnogo iznenađenja uz koji će učiniti da provod te večeri, 22. juna, bude nezaboravan!

Red Bull SoundClash, Marija Šerifović
foto: Ivan Mojsilović

Red Bull SoundClash koncept je koji je obišao svet, a prošle godine stigao i u Srbiju. Ne propustite priliku da budete deo istinskog muzičkog spektakla! Ulaznice su dostupne na tickets.rs! (https://tickets.rs/tour/red_bull_soundclash_726)

Intervjue sa izvođačima možete preuzeti i sa zvaničnog sajta Red Bull Srbija .

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track