BIRAJU JE NAJBOLJI: Zašto ne bi i Ti?
Foto: Promo

BIRAJU JE NAJBOLJI: Zašto ne bi i Ti?

Zabava -

Erling Bravt Holand, fudbaler Mančester City-a, izabrao je svoj brend bele tehnike, a Tehnomanija je u svoj široki asortiman uvrstila proizvode upravo ovog proizvođača.

Od najboljih, najboljima.

MIDEA: Više od dve decenije poverenja

MIDEA je brend koji je kupcima na našem tržištu dostupan više od dve decenije. To je period koji se za uređaje široke potrošnje može smatrati više nego dovoljnim dokazom pouzdanosti. Uspešna priča kompanije Midea počinje davne 1980. godine, otkada marljivim radom i posvećenošću krče put na nemilosrdnom tržištu bele tehnike, da bi danas postigli prepoznatljivost brenda, koji pre svega odlikuju jednostavno - kvalitet, ekonomičnost i funkcionalnost.

Širok asortiman za svaku potrebu

MIDEA u svom asortimanu danas nudi brojne uređaje – mašine za pranje sudova, frižidere, mikrotalasne i konvencionalne pećnice, ploče, grejna tela i još mnogo toga. Ne dajte da vas zavara širina asortimana! Širina ponude deo je globalne ofanzive, koju je Midea unela u deo svoje poslovne strategije razvoja u skladu sa globalnim inovacijama i promenama na svetskom tržištu. Cilj je pouzdanost po kojoj je MIDEA poznata učiniti dostupnom širom sveta, u praktično svim sferama života modernog čoveka.

Ekološka svest i vrhunska efikasnost

Pored vrhunskih performansi koje svojim kupcima pruža, MIDEA istovremeno vodi brigu o životnoj sredini i udobnosti života, o čemu svedoče sertifikati vrhunske energetske efikasnosti uređaja. Njihova posvećenost ekološkoj održivosti čini ih izborom ne samo za one koji traže kvalitet, već i za one koji brinu o očuvanju naše planete.

Ekskluzivna ponuda u Tehnomaniji

Zato vi, ekskluzivno i po najboljim cenama, možete postati vlasnik nekog od fenomenalnih Midea uređaja, samo u radnjama Tehnomanije kao i na sajtu tehnomanija.rs. Tehnomanija misli na svoje kupce. Već 25 godina gradimo međusobno poverenje. Odlična usluga i posvećenost, više od 100 prodajnih objekata i preko 80.000 kupaca mesečno, deklarisali su nas kao lidera u trgovini elektronskih i električnih uređaja.

Preporučeni proizvodi iz MIDEA asortimana u Tehnomaniji:

Midea indukciona ploča MIH 653A – po neverovatno sniženoj ceni od 24.999 dinara. Ova ploča ne samo da štedi energiju, već i vaše dragoceno vreme zahvaljujući bržem kuvanju.

Midea mašina za pranje sudova MFD60S120X-HR – po fenomenalnoj ceni od 39.999 dinara. Uštedite vreme i vodu sa ovom mašinom, koja je dizajnirana da zadovolji sve potrebe moderne kuhinje.

Midea side by side frižider MDRM691FIE46 – po ceni od 99.999 dinara. Ovaj frižider nudi vrhunski kapacitet i funkcionalnost, čineći vašu kuhinju organizovanijom i estetski privlačnom.

Tehnomanija
foto: Promo

Tehnomanija – Vaš pouzdan partner

Tehnomanija se ponosi time što svojim kupcima nudi samo najbolje. Sa više od 100 prodajnih objekata širom zemlje i preko 80.000 zadovoljnih kupaca mesečno, naša posvećenost kvalitetu i usluzi je neupitna. Naša misija je da vam omogućimo pristup najnovijim tehnologijama i vrhunskim proizvodima, a sve to uz izuzetne uslove kupovine i povoljne cene.

Zašto izabrati MIDEA uređaje?

MIDEA uređaji su sinonim za pouzdanost i inovaciju. Svaki proizvod je rezultat decenija iskustva i posvećenosti unapređenju tehnologije i udobnosti života. Njihovi uređaji su dizajnirani da budu energetski efikasni, ekološki prihvatljivi i maksimalno funkcionalni, čime zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih kupaca. Velika većina poznatih brendova svoje proizvode izrađuje u fabrikama MIDEA, što govori o visokom stepenu poverenja u njihovu tehnologiju i proizvodne kapacitete. Ova činjenica dodatno potvrđuje vrhunski kvalitet i pouzdanost koje MIDEA donosi svojim korisnicima širom sveta.

Biraju je najbolji. Zašto ne bi i ti?

Pridruži se hiljadama zadovoljnih korisnika MIDEA uređaja i unapredi svoj dom vrhunskom belom tehnikom dostupnom u Tehnomaniji. Ne propustite priliku da iskoristite najbolje cene i uslove kupovine, i postanite deo priče o uspehu i kvalitetu. Posetite najbližu Tehnomanija radnju ili sajt tehnomanija.rs i otkrijte svet mogućnosti koji vam nudi MIDEA.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja