Win Win I na webu i na zemlji!
Foto: Promo

Win Win I na webu i na zemlji!

Zabava -

Na scenu se vraćamo, u najboljem svetlu - vaš omiljeni maloprodajni lanac tehnike!

U okviru grupacije koju čini Tehnomanija d.o.o., posluje i brend sa imenom – Win Win!

U širokom asortimanu možete pronaći veliki izbor IT uređaja i opreme, audio-video, uređaja za video nadzor, pametnih satova, mobilnih telefona, laptopova, bele tehnike, malih kućnih aparata i aparata za lepotu i zdravlje.

WinWin
foto: Promo

Kao i ranije, naš moto poslovanja je da su naši kupci ispred svega, odnosno da vi budete zadovoljni. Pažljivo odabrani kvalitetni proizvodi, ljubaznost i stručnost naših zaposlenih, koji sa podjednakom pažnjom brinu o svakom kupcu, i naravno najpristupačnije cene na tržištu.

WinWin
foto: Promo

Želimo da svim našim kupcima, u svakom trenutku, damo što više razloga da se ponovo vrate u WinWin i nastave da kupuju kod nas. Da za novac koji potroše u WinWin radnjama dobiju najviše i da zajedno gradimo poverenje kroz svaku uspešnu kupovinu.

WinWin
foto: Promo

Trudimo se da kroz odgovoran i predan rad ljudi koji čine Win Win tim, iz dana u dan stičemo sve više stalnih klijenata, partnera i saradnika, i nastojaćemo da ostanemo na pravom putu kako bismo i u narednim godinama poslovali sa istim uspehom. Za sada smo otvorili dve radnje, opremljene u skladu sa svetskim standardima - u Paraćinu na adresi Vožda Karađorđa broj 38 i u Vrnjačkoj Banji u Kneza Miloša broj 13.

U planu je da se do kraja godine otvori još 40 maloprodajnih objekata.

WinWin
foto: Promo

“Pravi uspeh nikada nije proizvod slučajnosti, već rezultat osmišljenog timskog rada, velikog truda i posvećenosti”.

Cilj je da budemo prisutni u što većem broju gradova i opština. Takođe, i WinWin online prodavnica će biti dostupna svim našim potrošačima, kako bi usluga, kvalitet proizvoda i dostupnost kupovine činili dobitnu, WIN WIN kombinaciju.

WinWin
foto: Promo

Sinonim kupovine u WinWin-u će svakako biti i stalne akcije, popusti, snižene cene, mogućnosti plaćanja preko potrošačkih kredita, odloženog plaćanja i slično. Kupovina na 24 rate bez učešća i kamate biće dostupna za veliki broj proizvoda.

O svemu tome redovno ćemo vas obaveštavati putem prodajnih kataloga, ali i putem medija i drugih sredstava komunikacije.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track