UKUCALA SAM SVOJE IME U PORUKAMA NA TELEFONU NAJBOLJE DRUGARICE: Ono što sam videla je NAJVEĆI UDARAC koji sam doživela
Foto: Profimedia

samo oprezno

UKUCALA SAM SVOJE IME U PORUKAMA NA TELEFONU NAJBOLJE DRUGARICE: Ono što sam videla je NAJVEĆI UDARAC koji sam doživela

Žena -

Pravilo da se u tuđu privatnost ne zadire ne postoji tek tako. Ne samo jer je nepristojno, već jer često može da vam promeni život iz korena i uništi brojne odnose. Da ovo pravilo nije šala, pokazuje i iskustvo jedne žene koja je iz čiste znatiželje prelistala telefon svoje bliske prijateljice i, bogami, imala je šta i da vidi. Poruke i fotografije koje je pronašla slomili su joj srce.

telefon
foto: Shutterstock

Svoju priču podelila je na popularnom forumu "Reddit" i pritom, od ostalih korisnika, zatražila savet u vezi sa tim što je videla u telefonu svoje prijateljice. Pitala se da li greši jer je toliko užasnuta time što je pronašla.

Objasnila je da je drugaričin telefon dospeo u njene ruke jer je želela da je fotografiše. Međutim, baš u tom trenutku, njihova zajednička prijateljica poslala je poruku. Ova mlada žena, navodno, nije želela da otvori poruku ali je u notifikacijama primetila svoju fotografiju u njihovoj komunikaciji i odlučila da ipak istraži o čemu je reč.

žena, besna, telefon
foto: Profimedia

"Imam dve prijateljice, Gabi i Šeli, i sve tri imamo 23 godina. Bile smo cimerke na koledžu i ostale smo u istom gradu nakon što smo diplomirale. Iako smo sve tri bliske, oduvek sam znala da su Gabi i Šeli bliže jedna sa drugom. Šeli se udaje, Gabi je kuma, a ja sam jedna od deveruša," rekla je devojka.

Naime, tokom vikenda, ona je išla da pomogne Šeli da odabere venčanicu jer je Gabi, neplanski, morala da ide na posao. Nakon što je Šeli odabrala nekoliko haljina, otišla je da ih isproba i zamolila drugaricu da je fotografiše sa njenog telefona, a zatim prosledi fotke njenoj mami i, naravno, Gabi.

telefon, telefoniranje, Mobilni Telefon
foto: Shutterstock

"Koristila sam kameru kada je stigla poruka od Gabi. Zaista nisam htela da čitam njihovu prepisku, ali kada sam videla jednu od svojih objava sa Instagrama u njihovom privatnom četu, nisam mogla a da ne pogledam, i bolje što jesam. Njih dve su me ismevale zbog face koju sam napravila i odeće koju sam nosila. U tom momentu su me emocije toliko nadvladale da sam odmah ukucala svoje ime u opciju "pretraživač" da bih videla šta su još govorile o meni," otpočela je ona svoju ispovest.

Devojka je shvatila da su Gabi i Šeli vrlo studiozno, više puta, analizirale čak i najmanji detalj na njenim fotografijama.

žena, telefon
foto: Profimedia

"Od selfija, preko slika na kojima poziram, do onih na kojima sam bila tek dete. Ismevale su me i zbog načina na koji govorim i jedem, zbog frizure koju imam. Njihova ogovaranja traju sigurno godinu dana. Srce mi se slomilo", tužno je rekla devojka pa dodala:

"Ponašale su se kao tinejdžerke u srednjoj školi. Svesna sam da se svi šalimo, ja im to nikada ne bih uradila, niti su one ikada pokušale da podstaknu takve razgovore sa mnom jedna o drugoj."

Tužna
foto: Shutterstock

Naime, ova nesrećna devojka trpi maltretiranja još od osnovne škole. Povučena lošim iskustvima i trigerovana ponašanjem njenih prijateljica sada, odlučila je da telefon odnese prodavačici i zamoli je da kaže Šeli da je morala hitno da ode.

"Odvezla sam se do kuće i dugo plakala. Šeli mi je poslala poruku i pitala me je gde sam nestala. Rekla sam joj da sam kod kuće i da ćemo razgovarati kasnije. Kada sam je pozvala, nekoliko sati kasnije, bila je zbunjena i povređena zbog mog odlaska. Priznala sam joj šta sam našla i rekla joj da niti sam želela da pravim scenu u prodavnici, niti sam u tom trenutku mogla da se pretvaram da sam srećna zbog nje."

Telefon, Nezadovoljna
foto: Shutterstock

Umesto da se izvini, Šeli joj je rekla da su sve poruke samo šala i da joj nije jasno zašto misli da im se ne dopada kao osoba ako ju je već odabrala za deverušu. Takođe, dodala je i da je povređena jer je odlučila da pročita sve njene poruke sa Gabi.

"Kasnije me je i Gabi pozvala da mi kaže da sam narušila Šelinu privatnost i povredila je time što sam je ostavila samu dok je birala venčanicu. Moj dečko i mama misle da sam ispravno postupila. Ali, oni su, svakako, pomalo pristrasni. Potrebno mi je mišljenje nekog neutralnog da mi odgonetne da li sam zaista ispala loša jer sam pročitala poruke i onda samo otišla?", završila je devojka.

Reditovci su joj poručili da su zgroženi porukama njenih priajteljica, da deluju kao zlobne osobe i da je jasno da joj nisu pravi prijatelji.

(Kurir.rs/BlicŽena/J.M.)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track