ŽENA SA MUŠKOM ENERGIJOM, KOJA NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM
Foto: Damir Dervišagić

ŽENA SA MUŠKOM ENERGIJOM, KOJA NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM

Zabava -

Glumica Nataša Aksentijević je televizijsko lice poznato široj javnosti kao voditeljka različitih televizijskih formata, ali i kao javna ličnost koja svojim oštrim i surovo iskrenim komentarima ume da izazove burne reakcije drugih. Vodila je emisiju DNK, po čemu je najprepoznatljivija publici u Srbiji i regionu. Njena ljubav prema glumi i medijima vezuje se za najranije detinjstvo, kada je kao devojčica dobila priliku da radi različite televizijske formate na RTS-u, namenjene deci. Takođe, kulinarstvo je njena velika ljubav. Tradicija pripemanja jela, povezana sa običajima i navikama je posebna vrsta umetnosti. Zbog toga će publika Kurir televizije imati priliku da je gleda u „Komšiluku“ na Kurir televiziji, gde će se pojavljivati uz voditelje, glumicu Mirku Vasiljević i Chef-a Radomira Rašu Vlačića, sa kojima će kuvati, ali vas i zabavljati kroz brojne skečeve iz epizode u epizodu.

Nataša Aksentijević
foto: Damir Dervišagić

Nataša je prvenstveno glumica. Svoj talenat je tako vešto prenela i u same emisije koje je radila, da mnogi nisu bili sigurni da li su njene oštre opaske i cinični komentari, uvek proizvod njenog ličnog stava, ili unapred pripremljenog scenarija. Kroz svoja gostovanja u emisijama drugih autora pokazala je izuzetan šarm, duhovitost i prirodnu harizmu koju poseduje. Sve ovo učinilo je rado viđenim sagovornikom i saradnikom.

Nataša Aksentijević
foto: Damir Dervišagić

Nakon Zemunske gimnazije, završila je glumu. Prvi glumački nastupi bili su u dečjim predstavama („Divna je divna“), da bi nakon toga karijeru širila i u smeru pozorišnih repertoara namenjenih odraslima („Gangrena društva), kao i prema filmskom platnu (filmovi „Život i smrt porno bande“, „Srpski film“ „Stevan M. Živković“, „Jednaki“) i voditeljskim vodama („DNK“, „Ko ti pravi svadbu?“). Mnogi filmovi i predstave u kojima je glumila, valorizovani su kroz brojne festivale i nagrade koje su na njima osvojili.

Ipak, njene najveće ljubavi su suprug Dušan i ćerka Helena, koji su ujedno i njena najveća životna podrška i sreća.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track