Najnovije vesti

(VIDEO) SAMO ZA IZUZETNE DŽENTLMENE: Prodaje se automobil iz holivudskog filmskog hita
Foto: Youtube Printscreen

Nautilus

(VIDEO) SAMO ZA IZUZETNE DŽENTLMENE: Prodaje se automobil iz holivudskog filmskog hita

Auto
Unikatni, ručno rađeni automobil kapetana Nema iz filma "Liga izuzetnih džentlmena", na šest točkova, stavljen je na prodaju na sajtu "Ibej".

Ken Friman iz SAD-a stručnjak je u ručnoj izradi automobila, a svi smatraju da je njegovo remek delo automobil "Spirit of Nemo" koji je napravio za film "Liga izuzetnih džentlmena". Kabriolet raskošnog aristokratskog izgleda sada je na prodaji putem servisa Ibej, pa može biti i vaš za "skromnih" par stotina hiljada dolara.

Automobil kapetana Nema (Foto: Youtube printscreen)
Automobil kapetana Nema (Foto: Youtube printscreen)

Sam film bio je veliko razočaranje za sve ljubitelje ove stripske priče, ali automobil je svima zapao za oko. Napravljen je originalni oblik s izuzetnim ručno izrađenim detaljima, kako se radilo na nekadašnjim bogataškim automobilima.

Automobil kapetana Nemo danas je beli kabriolet koji se kotrlja na šest točkova i to tako da su pozadi dva, a napred četiri, kojima se i upravlja. Automobil je vrlo širok i pokreće ga V8 motor. Najbolje od svega je to što se ovaj automobil može voziti po putu i u potpunosti je funkcionalan, za razliku od drugih holivudskih automobila. Ken Friman, tvorac ovog automobila rekao je kako je za izradu ovog "šestorotočkača" potrošio čak 6.500 sati.

(Auto start)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...