(FOTO) Još jedna tragedija u domu lepe Iman: Nakon supruga Dejvida Bouvija, izgubila i majku
Foto: Profimedia

ZA MANJE OD 3 MESECA

(FOTO) Još jedna tragedija u domu lepe Iman: Nakon supruga Dejvida Bouvija, izgubila i majku

Pop kultura -
Slomljena sam zbog smrti svoje majke Marian. Molim vas da poštujete privatnost moje porodice tokom ovih teških dana", napisala je lepa Iman uz fotografiju

Supruga pokojnog pevača Dejvida Bouvija potvrdila je vest o smrti svoje majke Marian.Za menje od tri meseca, Iman je izgubila i muža, i majku.Lepa Iman odala je počast svojoj voljenoj majci putem Tvitera i Instagrama objavivši njhovu porodičnu fotografiju na koj se osim nje i gospođe Marian, nalaze i njen otac i preminuli Dejvid Bouvi."Slomljena sam zbog smrti svoje majke Marian. Molim vas da poštujete privatnost moje porodice tokom ovih teških dana", napisala je ona.

Iman je u septembru 2015. godine otkrila javnosti kako je njena majka Marian, ginekolog u penziji, prodala sav svoj nakit kako bi je školovala u najboljoj školi u Somaliji, prenosi independent.co.uk.Najbolji savet koji je ikada dobila od svojih roditelja jeste da veruje u sebe i svoje sposobnosti.Podsetimo, Bouvi je preminuo od kancera, 10. januara 2016, u svojoj 69. godini. Bili su 24 godine u braku, i imaju zajedničku ćerku Aleksandriju.Pročitajte još na portalu Stil: Oglasila se prvi put nakon smrti muža: Potrešće vas tiha borba Milene Dravić!Ovo su jedini ljudi na planeti koji nikad nisu bolovali od raka: Ovo je njihova tajna!Prelomni trenutak: Zbog ovoga je Mala nevesta digla ruku na sebe?!Koliko je stara vaša kosa: Ovako treba da se menja i izgleda s godinama! (FOTO)Kod Srba je psovka lek: Evo šta iz čiste dragosti najčešće psujemo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja