NOVI DŽIPOVI U NOVOM SADU: Renegejd i rengler u specijalnim verzijama! Test vožnje za novinare i goste!
Novi wrangler, Foto: Kurir

premijerno

NOVI DŽIPOVI U NOVOM SADU: Renegejd i rengler u specijalnim verzijama! Test vožnje za novinare i goste!

Auto -

„Auto kuća Stojanov“ iz Novog Sada je u svom novom rebrendiranom, prodajno-izložbenom salonu, opremljenom po najnovijim standardima brendova Jeep i Alfa Romeo, upriličio premijerno predstavljanje novih modela Jeep Wrangler i Jeep Renegade na tržištu Srbije.

U novoadaptiranom prodajnom salonu se takođe nalaze i dva najatraktivnija modela iz Alfa Romeo game - Giulia QV i Stelvio QV. Na promociji, prisutnim gostima i medijima, obratili su se Sanja Titin, predstavnica domaćina, kao i Boris Čučković, marketing menadžer FCA Srbija, i napomenuli da je im je velika čast i privilegija što su u prilici da budu prvi koji će predstaviti JEEP novitete.

Boris Čučković i Sanja Titin
Boris Čučković i Sanja Titinfoto: Kurir

Na licu mesta predstavnici medija su imali priliku i za probnu vožnju oba nova modela:

Jeep Wrangler - 2.2 sa dizel motorom sa 200KS u paketu opreme Rubicon sa pogonom 4WD. U potpunosti novi model je nepobedivi šampion terenske vožnje i unikatno vozilo za svakodnevne gradske avanture. Nova generacija legendarnog Jeep Wrangler modela pruža odličan nivo komfora i superiornu dinamiku vožnje. Kreiran da zadovolji sve potrebe onih koji idu van utabanih staza i koji žude za avanturom na drumu. Wrangler je jedinstveno vozilo koje će ispisati sveže, pionirsko poglavlje u legendarnoj istoriji brenda Jeep, koja je započela još 1941. godine.

foto: Kurir

Jeep Renegade - 1.6 sa dizel motorom i sa 120 KS u paketu opreme Limited. Novi Jeep Renegade za 2019. godinu je prvo vozilo koje će koristiti inovativne turbo benzinske motore koji maksimiziraju potrošnju goriva i garantuju izvanredne performanse, kako na putu, tako i van puta. U ponudi su dve benzinske opcije: 1-litarski sa 120 KS i 1.3-litarski sa 150 ili 180 KSPonudu motora zaokružuju 1.6-litarski agregat sa 120 konjskih snaga i 2-litarski MultiJet II turbodizel sa SCR (Selective Catalytic Reduction) koji razvija 140 ili 170 KS.

foto: Kurir

Od samog starta, od 2014. godine kada je predstavljen, Jeep Renegade se pozicionirao u ovom zasićenom tržišnom segmentu, postavši favorit kupaca koji traže terenca koji spaja off-road sposobnosti brenda Jeep sa dimenzijama i stilom koji su idealni za uživanje u gradskom načinu života.

(Kurir.rs)

foto: Kurir
foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track