KAD KAMENČIĆ OŠTETI AUTO STAKLO: Naprsla vam je šoferka? Ne morate da je menjate, možete da uradite OVO!
Foto: Promo

KAD KAMENČIĆ OŠTETI AUTO STAKLO: Naprsla vam je šoferka? Ne morate da je menjate, možete da uradite OVO!

Auto -

Verovatno vam se nebrojeno puta tokom vožnje dogodilo da vam kamenčić lupne u šoferku i to vrlo jako. Nekad ste prošli bez oštećenja, ali se dešavalo i da vam toliko naprsne staklo da vrlo brzo dođe momenat kada ga treba zameniti. A to zahteva popriličnu svotu novca. Ipak postoji i jeftinija, a efikasna varijatna rešavanja ovog problema – pogledajte OVDE.

Da li ste znali da postoji super stvarčica zahvaljujući kojoj potpuno samostalno možete popraviti svoju šoferšajbnu? U pitanju je komplet za „lepljenje“ odnosno popunjavanje pukotina na auto staklima. To nije obična lepak, već lepak koji popunjava naprslinu tako da se ni ne vidi da je ikada bila tu, ali i sprečava dalje širenje. Samim tim odlažete zamenu šoferšajbne, te štedite veliku svotu novca.

Da li se ovo može kupiti i kod nas? Može i to po sjajnoj ceni ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

set za reparaciju sofersajbne
foto: Promo

Kako se ovaj set ustvari koristi? Da li je potrebno da vam majstor „zapuši“ šoferku? Ne, možete apsolutno sami i to vrlo lako i vrlo brzo! Pratite uputstva koja imate OVDE i odmah ćete videti rezultate – šoferšajbna vašeg auta će izgledati kao da nikada nije ni imala pukotinu!

Poručite ovaj komplet ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track