Najnovije vesti

ŠOK SNIMAK IZ LONDONA, JAGUAROM NAMERNO GAZI BICIKLISTU Sporna situacija u saobraćaju koja je zapalila internet, KO JE OVDE KRIV?!
Foto: Printscreen Instagram streetdrama_uk

žestok sukob

ŠOK SNIMAK IZ LONDONA, JAGUAROM NAMERNO GAZI BICIKLISTU Sporna situacija u saobraćaju koja je zapalila internet, KO JE OVDE KRIV?!

Auto

Jedan biciklista u Londonu i vozač skupocenog Jaguara F-Pace žestoko su se posvađali na ulici, a malo je falilo da se ovaj sukob u saobraćaju okonča sa teškim posledicama.

Snimak nesvakidašnjeg incidenta osvanuo je na internetu, a biciklista je za britanske medije izneo detalje kako mu je bicikl pretvoren u hrpu neupotrebljivog gvožđa pod točkovima Jaguara.

Na snimku se vidi kako ispred Jaguara F-Pace stoji biciklista i drži telefon na uhu, a svoj bicikl ispred sebe. Ubrzo, vozač luksuznog terenca daje gas i počinje gaziti bicikl i čoveka koji se na vreme izmakao, pa je prošao bez ozbiljnijih povreda, međutim bicikl nije dobro prošao.

- Telefonom sam zvao policiju. Vozio sam bicikl prema severu, a neoprezni vozač Jaguara je pokušao skrenuti preko mene u Brondesbury levo. Uspeo je da se zaustavi, a da me ne udari, ali sam stao da mu kažem da mora biti oprezniji. Međutim, on je nastavio da vozi, gurajući mene i bicikl oko jednog metra. Rekao sam da mi sada trebaju njegovi podaci o osiguranju jer mi je možda oštetio prednji točak pri tom prvom dodiru - izjavio je biciklista za portal road.cc.

Na tome je moglo i ostati, svi su živi i zdravi, štete nema i obojica su mogli napustiti mesto događaja uz izvinjenje. Ipak, biciklista je blokirao SUV, ograničivši mu kretanje i krenuo je da zove policiju, a bahati vozač Jaguara je dao gas i krenuo da gazi i biciklistu i njegov bicikl!

Nakon što mu je pregazio bicikl vozač Jaguara je izlašao sa namerom da se obračuna s biciklistom koji na telefon govori policiji "Sad mi opet preti."

Tada su se umešali prolaznici kako bi smirili strasti i sprečili fizički obračun. Neki od neposrednih očevidaca, međutim, kažu da je u pravu biciklista, a drugi vozač terenca kojem je onemogućeno kretanje. Neki su rekli da su obojica krivi... Konačni sud ko je u pravu daće policija.

(Kurir.rs/ Jutarnji list)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja