LILI JE PRELEPA ĆERKA MISTER BINA KOJA GA SE ODREKLA: Njenu majku zamenio 26 godina mlađom, onda je ona iz INATA uradila ovo! FOTO
Foto: Profimedia

nije izdržala

LILI JE PRELEPA ĆERKA MISTER BINA KOJA GA SE ODREKLA: Njenu majku zamenio 26 godina mlađom, onda je ona iz INATA uradila ovo! FOTO

Pop kultura -

Rouan Etkinson (68), britanski komičar i glumac je prepoznatljiv po ulogama Mister Bina i Crne Guje iz istoimene serije koje su obeležile njegovu karijeru. Međutim, osim po talentu, poslednjih godina poznat i po privatnom životu koji se trudio da vešto sakrije od javnosti. Za početak, tu je njegov razvod.

Rouan Etkinson
foto: Profimedia

Uprkos činjenici da je pripadnicima različitih generacija i dalje omiljeni komičar, njegov život definitivno nije toliko smešan. Komičar se oženio 1990. Sunetrom Sastru, a upoznali su se kasnih 80-ih kada je ona radila kao šminkerka na BBC televiziji. Imaju dvoje dece Bena i Lili, a razlaz im je bio i više nego turbulentan.

Rouan Etkinson
foto: Profimedia

Zapravo je Rouan napustio suprugu 2014. godine zbog druge žene, glumice Luize Ford. Skandal je bio još veći, jer je pomenuta glumica mlađa od njega čitavih 26 godina.

Rouan Atkinson, Luiz Ford
foto: Profimedia

- Sunetra je bila duboko uznemirena zato što je zamenjena tako mlađom ženom - izjavio je u to vreme nepoznati izvor za Sun.

Brzo su razveli nakon toga, saslušanje je trajalo svega 65 sekundi, a razvod je potvrđen od strane suda na osnovu Etkinsonovog navodnog "nerazumnog ponašanja", iako na sudu nisu navedeni nikakvi primeri istog. Ni Rouan ni Sunetra, koja je podnela zahtev za razvod, nisu bili prisutni na saslušanju.

Njegova kći Lili, toliko je zamerila ocu što je ostavio njenu majku, a koliko je zapravo bila povređena govori činjenica da se odlučila na drastičan korak, pa je promenila prezime, iz Etkinson u Sastri, majčino prezime.

Zanimljivo je da je Lili krenula očevim stopama, uprkos činjenici što ne voli da se medijski eksponira. Još kao devojčica dobila je ulogu u filmu "Tooth", priči o Zubić Vili koja izgubi svoje moći, a onda je s tatom snimila i komedije "Gospodin Bin na odmoru" i "Džoni Ingliš". To je ujedno bio njen poslednji glumački posao jer se nakon njega mlada Lili u potpunosti zaljubila u kabare.

Danas je uspešna kabare-izvođačica, ima sopstveni šou, piše pesme, peva i glumi i bavi se slikarstvo, a po njenom Instagramu se može videti da joj dobro ide.

Njegova supruga je nakon razvoda dobro prošla, pa je tako ostala je u luksuznoj u Londonu, čija je vrednost procenjena na 21 miliona funti, dok se Rouan preselio u vikendicu vrednu koja je vredela samo 4 miliona funti.

Atkinson je inače jedan je od najbogatijih glumaca u Velikoj Britaniji, sa procenjenim bogatstvom od 70 miliona funti.

U međuvremenu, Rouan je postao otac po treći put. Njegova partnerka Luiza Ford je 2017. godine rodila devojčicu Ajlu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:49

NAŠ SLAVNI GLUMAC IGRAO U FILMU HARI POTER! U emisiji Pusti brigu otkrio malo poznate detalje o snimanju OSTAĆETE BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track