KRAJ NOVEMBRA DONOSI LJUBAVNE JADE: Ova TRI horoskopska znaka čeka PRAVI BRODOLOM! Burni raskidi i PROBLEMI napraviće VELIKI HAOS
Foto: Profimedia

ASTRO PROGNOZA

KRAJ NOVEMBRA DONOSI LJUBAVNE JADE: Ova TRI horoskopska znaka čeka PRAVI BRODOLOM! Burni raskidi i PROBLEMI napraviće VELIKI HAOS

Zanimljivosti -

Kraj novembra donosi za tri horoskopska znaka i kraj komplikovanih odnosa. Svog partnera počeće da gledaju drugim očima i raskid veze je neminovan.

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Već duže vreme Device razmišljaju o svojoj emotivnoj vezi i svesne su činjenica da ih ta veza guši. Kraj nedelje donosi i kraj problematičnog odnosa na buran način, te od tog trenutka kreće novo poglavlje u njihovim životima.

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Duševni i emotivni mir nešto je što Lavovima treba već neko vreme. To trenutno nemaju zbog svojih partnera i zbog toga pate. Dosad se nisu usudili da načine važan korak ka prekidu veze, ali postalo je neizdrživo, te će kraj nedelje biti nova stranica u životu koju će okrenuti.

Vodolija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Turbulentan ljubavni život vam u poslednje vreme zadaje glavobolje. Više vam se ne da da vodite takav način života i želite stabilnost na ljubavnom planu. Veza vam trenutno ne odgovara i osoba za koju ste milisli da je savršena za vas - upravo je ono suprotno. Shvatili ste da je vreme za promenu i ne libite se da preduzmete sve što je potrebno da ponovo budete srećni.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track