00:23

PROGLAŠENI OVONEDELJNI POBEDNICI EMISIJE MAJKE I SNAJKE! Nagrada od 100.000 dinara, OVAKO JE IZGLEDALA NJIHOVA REAKCIJA!

kurir tv

PROGLAŠENI OVONEDELJNI POBEDNICI EMISIJE "MAJKE I SNAJKE"! Nagrada od 100.000 dinara, OVAKO JE IZGLEDALA NJIHOVA REAKCIJA!

Jesenji TV program -

Završena je polufinalna nedelja serijala "Majke i snajke", a evo koje su porodice prošle nedelje učestvovale u takmičenju i ko je poneo titulu prošlonedeljnog šampiona.

PONEDELJAK

Porodica Stanojević

Jovan je rođen u Surdulici. Zanima ga IT sektor. Bavi se statistikom, logistickom i programiranjem. Voli da putuje i skoro svaki vikend mu je rezervisan za neki novi grad, selo ili planinu u Srbiji. Na sva putovanja ide sa suprugom i sinom, i kaže da im je to zajedničko vreme najdragocenije.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Danijela je rođena u Vranju. Student je Filološkog fakulteta u Nišu. Voli da čita u slobodno vreme. I njoj, kao i Jovanu, je najlepše da provodi vreme u putovanjima sa sinom. Jovan i Danijela su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Zajedno su već 9 godina, a u braku skoro četiri godine. Miroslava je rođena u Vladičinom Hanu. Domaćica je. Najviše voli da kuva i gleda kulinarske emisije, i baš je ona i bila inicijator za učešće. Uživa u pravljenju i dekorisanju torti.

UTORAK

Porodica Marković

Marina je rođena u Petrovcu na Mlavi. Trenutno je nezaposlena. Po zanimanju je strukovni fizioterapeut. Majka je dečaka od 6 godina. Zanimljivo je da je Marina rođena dva dana posle Nemanje, i u šali voli da kaže da je to Nemanji najveći rođendanski poklon. Voli šetnje, prirodu i putovanja. Još u osnovnoj školi je krenula da pravi torte i kolače. Voli da kuva!

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Nemanja je rođen u Peći. On je strukovni inženjer saobraćaja, ali trenutno radi kao konobar u restoranu. Nemanja i Marina sa sinom žive u Petrovcu na Mlavi. Nemanja bez sporta ne može, pa je tako i suprugu upoznao posle utakmice na žurci. Snežana je domaćica. Živi u Leposaviću, na Kosovu. Za nju kuvajne predstavlja pravo opuštanje i ispunjava je da kuva za porodicu. Sa svojim unukom voli da mesi razna testa, a najviše vole da zajedno spremaju picu. Svake godine sprema zimnicu iz svoje bašte za celu porodicu. Za snajku kaže da kao da ju je rodila.

SREDA

O porodici Ružević - Čačak

Majka: Mladenka

Snajka: Ana

Sin: Petar

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Porodicu Ružević čine 3 velika ljubitelja hrane. Ana je snajka i nutricionista. Ljubitelj je zdravih jela i jako vodi računa o ishrani. Majka Mladenka, a kako je svi zovu Maca, radi sa Anom u kuhinji kao kuvarica. Odlično se slažu i mnogo vremena provode zajedno. Maca ipak ne vodi toliko računa o ishrani i sklonija je tradicionalnijim jelima. Sin Petar je slobodan umetnik, bavi se prevodima i pisanjem. Uživa u društvu umetnika i tu se najviše pronalazi. Živeo je u Americi u kojoj je takođe pisao.

ČETVRTAK

O porodici Mihajlović - Jagodina

Majka: Suzana

Snajka: Ivana

Sin: Saša

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Ivana obožava da peva i profesionalno se bavi pevanjem. Takođe i šminka, frizira i sređuje nokte ženama. Kad nađe slobodno vreme, ona trenira, a voli i šetnje sa suprugom. Voli da kuva. Saša je takođe muzičar, harmonikaš. Pored svoje profesije voli i da kuva. Ivana i Saša su se upravo na svirci upoznali, kada su oboje bili na samom početku bavljenja muzikom. Imaju dvoje dece i u braku su 13 godina. Suzana je radila kao kuvarica i roštilj majstor dok se nije razbolela, jer od tog momenta ima otežan govor i problem sa hodom. Voli da radi oko bašte, da sadi cveće i da čuva unučiće.

PETAK

O porodici Kiselja - Novi Sad

Majka: Milica

Snajka: Renata

Sin: Aleksandar

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Renata je profesionalna frizerka i drži obuke budućim frizerima, dok je muž Aleksandar inzinjerski tehničarm koji radi u oblasti konstrukcije mostova. Majka Milica se rano rastala od svog sina koji je odlučio da počne da živi svoj život još kao mlad momak. Tačno je da je on navikao na majčinu kuhinju i da mu je ona nedostajala. Renata je ipak uspela da mu nadoknadi to i prilagodila se njegovom ukusu. Ona ga dobro poznaje i zna šta je potrebno da napravi kako bi ga obradovala kada se vrati sa posla. Imaju dvoje male dece, Aleksu i Lazara. Svi obožavaju kuhinju Renate, a i mama Milice, i kažu da, kada bi morali, ne bi mogli da odluče čije je bolja.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Za najbolje kuvarice za prošlu nedelju proglašene su Suzana i Ivana iz porodice Mihajlović, koje su svojim kulinarskim sposobnostima oduševile žiri, Seku i Rašu i tako osvojile nedeljnu nagradu u vrednosti od 100.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track