Najnovije vesti

MIA BJELOGRLIĆ PODELILA PRELEPE VESTI: Bjela i Maja van sebe, pustili suze radosnice, baš su ponosni na naslednicu zbog OVE stvari
Foto: Damir Dervišagić

predivno

MIA BJELOGRLIĆ PODELILA PRELEPE VESTI: Bjela i Maja van sebe, pustili suze radosnice, baš su ponosni na naslednicu zbog OVE stvari

Pop kultura

Svima je poznato da je ćerka Dragana Bjelogrlića, lepa Mia uspešno zakoračila u poslovni svet, iako su joj svi prognozirali da će nastaviti očevim stopama, ona je to prepustila bratu Alekseju.

Međutim, da ne može bez filma i medija, shvatila je ubrzo nakon završetka studija pa se vinula u nešto drugačiji vid javnog oglašavanja.

Yankee Rose, Mia Bjelogrlić
foto: Damir Dervišagić

Iako se preterano ne eksponira u javnosti, sve češće je u žiži medijskog interesovanja kako zbog lepote kojom pleni i emotivne veze sa popularnim glumcem Milanom Marićem tako i zbog poslovnih uspeha koje niže. Miu Bjelogrlić retko viđamo u medijima i za razliku od brata koji je svoje mesto pronašao u svetu glume, ona je odlućila da se oproba iza kamere, što joj, ispostavilo se, jako dobro ide, piše Svet.

Ćerka Dragana Bjelogrlića posvećeno je radila kao autor dokumentarnog serijala "Ona se budi" koji se bavi pitanjem rodne nejednakosti i govori o položaju i emancipaciji žena u Srbiji čime je nesumnjivo roditelje učinila beskrajno ponosnim, a sada je Mia ponovo svoje voljene kao i čitavu javnost obradovala divnim vestima.

Alisa u zemlji strahova, Tamara Dragičević, Mia Bjelogrlić
foto: Damir Dervišagić

Naime, povodom globalne kampanje ,"16 dana aktivizma", jedna kompanija je u okviru akcije Reci NE nasilju nad ženama dodelila "Nagradu za žensku hrabrost" i uručila je lepoj Bjelinoj ćerki što je i zvanično objavljeno na njihovom Instagram profilu .

- Srećna sam i zahvalna što je kompanija prepoznala seriju ,"Ona se budi", i osetila potrebu da nagradi mene kao autorku mog televizijskog prvenca. Nadam se da će neke buduće generacije gledati ovu seriju, ali sa čuđenjem i šokom da su stvari nekada funkcionisale baš onako kako je u seriji prikazano - izjavila je nakon uručenja nagrade studentkinja Fakulteta političkih nauka koja je i veoma angažovana kada su ozbiljne i društveno odgovorne teme u pitanju.

Yankee Rose, Mia Bjelogrlić

Maja i Dragan su veoma ponosni na uspeh njihove mezimice, te ni suze radosnice nisu izostale nakon ovog važnog priznanja za Miu. Ono što je sigurno da joj je kroz ceo projekat najveća podrška bio upravo izabranik, Milan Marić sa kojim već nekoliko meseci uživa u skladnoj vezi daleko od očiju javnosti.

(Kurir.rs/Svet)

Bonus video:

Srpski glumac Ivan Zablaćanski oženio je danas svoju dugogodišnju devojku
00:13

Srpski glumac Ivan Zablaćanski oženio je danas svoju dugogodišnju devojku

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja