OVAKAV SUDAR PREŽIVI JEDAN U MILION: Udario u betonski razdelnik na naplatnoj rampi, automobil ODLETEO U VAZDUH KAO DA JE IGRAČKA
Foto: Printscreen YouTube @BekaNetDriver

NEVEROVATAN SNIMAK

OVAKAV SUDAR PREŽIVI JEDAN U MILION: Udario u betonski razdelnik na naplatnoj rampi, automobil ODLETEO U VAZDUH KAO DA JE IGRAČKA

Auto -

Vozač automobila u Kini 24. novembar treba da slavi kao drugi rođendan jer je samo pukom srećom preživeo zastrašujući sudar na naplatnoj rampi u kineskoj pokrajini Liaoning.

On je, naime, velikom brzinom naleteo na betonski razdelnik kod naplatne kućice, posle čega se automobil bukvalno katapultirao u vazduh.

Nesreća se dogodila oko 20.20 sati i snimljena je nadzornom kamerom. Šokantni snimak pokazuje kako se limuzina brzo približava naplatnoj rampi Shihe na auto-putu Shengyang-Dalian.

Iz nepoznatog razloga, vozač je umesto da skrene u jednu od traka, udario direktno u betonski razdelnik. Međutim, kosina na razdelniku delovala je kao savršena rampa, katapultirajući automobil prema nebu, najmanje 6 metara u vazduh. Nakon leta, automobil je pao direktno na krov.

Lokalni mediji javljaju da su vatrogasne ekipe na teren stigle u 20.39 sati i ustanovile da je vozač preživeo nesreću. One su uspele lako izvući čoveka iz olupine. Nije poznato kakve su povrede koje je vozač zadobio, ali sudeći prema snimku, pravo je čudo što je uopšte preživeo.

U svakom slučaju, oblik razdelnika je možda spasao vozača, jer da su postavljeni čvršći i ravni betonski blokovi, ovaj sudar bi se sasvim sigurno završio tragično.

(Kurir.rs/ Jutarnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track