MORAĆU DA PORAZGOVARAM SA SVOJIM DOKTOROM: Čestitke stižu glumcu zbog nagrade za životno delo, a njegov govor će vas NASMEJATI
Foto: Mrđa Photo

Nikola Kojo osvojio Elle Style Awards

MORAĆU DA PORAZGOVARAM SA SVOJIM DOKTOROM: Čestitke stižu glumcu zbog nagrade za životno delo, a njegov govor će vas NASMEJATI

Kultura -

Nagrade magazina Elle dodeljuju se ne samo ličnostima iz sveta mode već i predstavnicima industrije zabave, a glumac Nikola Kojo ovogodišnji je dobitnik priznanja za životno delo.

Nikola Kojo
foto: Mrđa Photo

- Šta da vam kažem, zasluženo (smeh). Šalim se, moraću da porazgovaram sa svojim doktorom ili vi imate bolji uvid u moj zdravstveni karton. Nekako mi je previše rano da dobijem nagradu za životno delo. Zaista sam počastvovan, ali i zbunjen - poručio je glumac, koji je sve nasmejao na dodeli prestižnih priznanja.

Na njegovom Instagramu ispod posta i govora stigle su čestitke od kolega iz cele bivše Jugoslavije. Kojo imao je uspešnu godinu iza sebe. U 2022. na Sarajevo film festivalu osvojio je nagradu Srce Sarajeva za najbolji scenario sa Bobanom Jevtićem i režiju mini-serije "Čudne ljubavi".

Nikola Kojo
foto: Mrđa Photo

Priča nastala u produkciji "Fajerflaja" i Telekoma Srbija lako može dobiti nastavak, a iza njega je i serija "U klinču" i film "Vera". I naredna godina biće mu aktivna jer kreće da radi drugu sezonu "Crne svadbe".

Serija Crna svadba
foto: Firefly Production

Za glumu je nagrađen Sergej Trifunović, u oblasti književnosti Milena Marković, dok je za muziku laureat Ana Đurić Konstrakta. Čuveni magazin u Srbiji izlazi 17 godina, a nastao je davne 1945. godine u Parizu.

Elle Style Awards priznanja iz najrazličitijih oblasti - glume, muzike, modnog dizajna, pozorišta, TV, umetnosti, sporta, aktivizma, književnosti i mnogih drugih - prethodnih godina osvajala su najveća imena s naših prostora, poput Milene Dravić, Mire Banjac, Radeta Šerbedžije, Dragana Bjelogrlića, Branke Katić, Mirjane Karanović, Marine Abramović, Roksande Ilinčić, Dragana Stojkovića Piksija, Marije Tarlać, Tamare Kalinić...

Kurir.rs

Bonus video:

02:39

Nikola Kojo za Kurir TV: Režirao sam više od 100 reklama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track