NEMOJTE BITI MONSTRUM ZA VOLANOM! Dete prelazi pešački, čistač ulica trči ka mališanu, DIVLJAK NALEĆE PUNOM BRZINOM! (VIDEO)
Foto: Printscreen

kakav heroj

NEMOJTE BITI MONSTRUM ZA VOLANOM! Dete prelazi pešački, čistač ulica trči ka mališanu, DIVLJAK NALEĆE PUNOM BRZINOM! (VIDEO)

Auto -

Snimak koji ćete videti je zastrašujući, a jedina namera je da svima koji sedaju za volan, ovo uvek bude u glavi. Verovatno još oprezniji moraju da budu svi kada su u ulozi pešaka. A to smo svi mi, čim napustimo vozilo.

Prekršaj koji čini vozač crnog terenca je, inače, po svim saobraćajnim zakonima sveta jedan od najtežih, ali se u vrlo malom broju sankcioniše onako kak bi trebalo, a to je momentalno oduzimanje vozačke dozvole.

Naime, kada automobil stane na pešačkom, drugi mora da stane pored njega, čak i kada su dve trake u istom smeru,a naročito kada je dvosmerna ulica,kao na snimku.

Na snimku se vidi dete koje prelazi preko pešačkog, pošto se jedan vozač propisno zaustavio. S druge strane, radnik komunalnog preduzeća prelazi ulicu u suprotnom smeru, ali odjednom počinje da trči ka detetu.

Ono što se desilo je zastrašujuće, vozač crnog terenca u punoj brzini prolazi.

Ovaj čovek je kao anđeo čuvar.

Pogledajte ovaj neverovatan snimak. Ne zna se tačno o kojoj je zemlji reč, ali nemojte bit monstrum za volanom kao vozač sa snimka

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track