VIDEO KO JE UDARIO KOMŠIJIN AUTO I BRZO NAPISAO PORUKU: Čovek zbunio Srbe načinom da pomogne prijatelju! Nek' mu je Bog u pomoći!
Foto: Profimedia

Dobro da ključem nije ostavio poruku

VIDEO KO JE UDARIO KOMŠIJIN AUTO I BRZO NAPISAO PORUKU: Čovek zbunio Srbe načinom da pomogne prijatelju! Nek' mu je Bog u pomoći!

Auto -

Čukanja se često dešavaju, koliko u saobraćaju, toliko i na parkingu. Nažalost, kada neko slučajno udari parkirani auto često se dešava da jednostavno produži kao da se ništa nije desilo. Mnoge vozače ovakvo ponašanje iznervira jer šteta uglavnom nije toliko velika, ali da se neko javio i pokazao malo ljudskosti u tome barem bismo znali da je to fina osoba i bilo bi nam malo lakše.

Jedan čovek prisustvovao je ovakvoj sceni, a kada je video da je čovek koji je udario tuđi auto samo otišao, rešio je da vlasniku udarenog automobila učini uslugu. On je markerom napisao poruku o broju tablica uz sledeću poruku:

- A klasa Mercedesa te je udarila. Video sam pa sam ti napisao.

MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ/FACEBOOK/PROMETNE ZGODE I NEZGODE, išaran auto
foto: FACEBOOK/PROMETNE ZGODE I NEZGODE

Dobra namera ubrzo je postala viralna, a mnoge je i iznervirala. Slika na kojoj se vidi da je poruka napisana markerom na braniku oštećenog automobila. Mnogi korisnici Fejsbuka, na kome je i osvanula ova fotografija, smatrali su da je oštećenom vozaču potencijalno napravio dodatnu štetu u zavisnosti da li je marker vodootporan ili nije.

"Put do pakla je popločan dobrim namerama", "Dobro da ključem nije ostavio poruku", "Nadam se da se marker skida", "Sve to ide na farbanje", bili su samo neki od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:29

Gori fabrika auto-delova u Sremskoj Mitrovici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track