MALI, ALI TEHNIČAR: Moćni terenac zapeo u snegu, vozač u očaju, a onda je naišla Panda 4x4, POGLEDAJTE ŠTA SE DESILO (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram doza_tjunera

zbogom more, Odoh u planine

MALI, ALI TEHNIČAR: Moćni terenac zapeo u snegu, vozač u očaju, a onda je naišla Panda 4x4, POGLEDAJTE ŠTA SE DESILO (VIDEO)

Auto -

Veliki i snažni terenci sa pogonom na sva četiri točka i ostalim off-road sistemima jesu gospodari bespuća i najbolje se snalaze van asfalta, ali čak i oni umeju da zapnu i da se nađu u teškoj situaciji.

Jedan takav slučaj je osvanuo na društvenim mrežama, a glavni akteri na video snimku objavljenom na Instagram stranici doza_tjunera jesu Range Rover Sport i Fiat Panda 4x4.

Kako se može videti na snimku, vozač moćnog Range Rovera je imao dosta problema na snegu na blagoj uzbrdici i ostao je "zakucan" za asfalt. Verglao je u mestu i okretao točkove levo-desno pokušavajući da se mrdne sa mrtve tačke, ali bezuspešno.

Dok je agonija vozača Range Rovera uveliko trajala, pored njega je prošla Fiat Panda 4x4, i to bez ikakvih problema!

Vozač Fiata je mirno i lagano "proterao" pored velikog i luksuznog terenca, kao da se ne radi o istoj podlozi. Fiat je nastavio vožnju, dok je Range Rover ostao da se muči i nije poznato kako se izbavio iz nimalo prijatne situacije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track