OVAJ VOZAČ BMW JE OPASNOST NA PUTU: Dao je gas i krenuo da obilazi kamion, u deliću sekunde ŽIVOTI SU VISILI O KONCU (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram balkanskivozaci_

DRAMA ZA VOLANOM

OVAJ VOZAČ BMW JE OPASNOST NA PUTU: Dao je gas i krenuo da obilazi kamion, u deliću sekunde ŽIVOTI SU VISILI O KONCU (VIDEO)

Auto -

Pažnja za volanom i poštovanje saobraćajnih propisa su ključni kako bi se izbegle teške posledice tokom vožnje.

Nažalost, svedoci smo brojnih video snimaka na kojima se vide kritične situacije koje su završile kobno, ali ima i onih koje su samo pukom srećom prošle bez veće štete.

Jedan takva situacija osvanula je na Instagram stranici Balkanski vozači. Na objavljenom snimku se vidi vozač BMW koji, utisak je, vozi znatno iznad dozvoljene brzine i kreće u preticanje drugih vozila, a da prethodno nije dobro video ili procenio da li mu u susret neko dolazi.

Upravo to se i dogodilo, a da bi izbegao direktan sudar i po svemu sudeći fatalan ishod, vozač BMW je naglo skrenuo ulevo i jednim delom izašao van kolovoza, gde je zahvatio zemlju pored puta.

Vozač automobila koji je dolazio iz suprotnog smera je, srećom, hitro reagovao pa je izbegnut kontakt, iako je prvobitno ostavio mesta za BMW da ga prođe sa njegove leve strane.

Osoba koja je upravljala BMW-om nekako je uspela da iskontroliše vozilo i da se vrati u svoju kolovoznu traku posle čega je nastavila vožnju.

(Kurir.rs/ Balkanski vozači)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track