POLICAJCI ZAUSTAVILI DEKICU ZA VOLANOM, PA USLEDIO ŠOK: Zatražili su vozačku dozvolu, a kada su čuli šta im je rekao ZANEMELI SU
Foto: Printscreen Facebook Bulwell, Rise Park and Highbury Vale Police

SLUČAJ ZA NEVERICU

POLICAJCI ZAUSTAVILI DEKICU ZA VOLANOM, PA USLEDIO ŠOK: Zatražili su vozačku dozvolu, a kada su čuli šta im je rekao ZANEMELI SU

Auto -

Neverovatan slučaj dogodio se u reonu Notingema u Engleskoj kada je policijska patrola prilikom redovne kontrole zaustavila jedan automobil.

Kada su prišli vozilu uočili su starca za volanom, a ispostavilo se da vozač ima 84 godine. Ne bi to bilo toliko čudno da im vozač nije rekao da vozačku dozvolu - nikada nije imao!

engleska policija
foto: Shutterstock

Naime, policija je u rutinskoj kontroli ispred jednog supermarketa uhvatila "kapitalca" jer je neimenovani muškarac ceo život vozio automobil bez vozačke dozvole i auto osiguranja.

Usledio je još jedan šok, kada je policajcima priznao da je vozio bez dozvole i osiguranja od svoje 12. godine, odnosno čak 72 godine!

- Nismo mogli da poverujemo kada nam je vozač, rođen 1938, rekao da vozi bez dozvole i osiguranja još od kada je imao 12 godina (da DVANAEST, pa sami računajte) i da mu je nekako uspelo da ga policija nikada ne zaustavi - napisali su saobraćajci na Fejsbuku.

Mini
foto: Printscreen Facebook Bulwell, Rise Park and Highbury Vale Police

Srećom, on nikada nije doživeo saobraćajni udes i nikoga nije oštetio svojim neosiguranim automobilom, piše Autoblog.

Policija u Velikoj Britaniji, inače, ima ovlašćenje da zapleni vozila koja nisu osigurana. U ovom slučaju, policajci nisu rekli kakvu kaznu je muškarac dobio, ali su potvrdili da je kući otišao - pešice.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track