SRPKINJA RADI KAO STJUARDESA NA LUKSUZNIM JAHTAMA: Ovo je njen posao, a onda je sve šokirala kada je pokazala gde SPAVA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

neverovatno, ko bi rekao

SRPKINJA RADI KAO STJUARDESA NA LUKSUZNIM JAHTAMA: Ovo je njen posao, a onda je sve šokirala kada je pokazala gde SPAVA! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Magdalena je mlada Srpkinja koja ima specifičnu profesiju, netipičnu za naše podneblje; ona radi kao stjuardesa na luksuznim jahtama.

Ova 23-godišnjakinja redovno objavljuje različite snimke na društvenoj mreži TikTok na kojima objašnjava šta to podrazumeva njen posao i kako izgleda u praksi.

Magdalena ističe da je posao stjuardese da održava jahtu čistom, da posluži goste i da se potrudi da svi izađu zadovoljni i da ostave bakšiš. Na jahtama uglavnom postoji nekoliko stjuardesa, ali samo jedna glavna - ona organizuje posao i brine se i o najsitnijim željama gostiju.

"Pet dobrih strana rada na jahti jesu putovanje po celom svetu, upoznavanje novog društva, upoznavanje novih kultura, luksuz koji imate na toj jahti i plata. Loše strane variraju od osobe do osobe, ja ću vam reći neko svoje lično mišljenje, to su: odvojenost od porodice i prijatelja, rad od 16 sati, morska bolest, psihički i fizički napor i različiti problemi", rekla je Magdalena u jednom od snimaka.

Ona je navela i koji su to kriterijumi za zapošljavanje stjuardesa - nadređenima nije važno odakle dolazite ni kako izgledate, već završeni kursevi, dobar CV i iskustvo, kao i poznavanje engleskog jezika.

Sobe za posadu na jahti zavise od veličine jahte, ali Magdalena trenutno boravi u veoma maloj sobi sa krevetom na sprat koju deli sa još jednom devojkom. Soba ima i sopstveno kupatilo.

Ova 23-godišnjakinja pokazala je i kako izgledaju uniforme za njen posao; tu su dve vrste istih - kratke, jednobojne haljine klasičnog kroja kada su gosti na jahti, dok u situacijama kada nema gostimu nose belu majicu sa kragnicom i sive pantalone.

(Kurir.rs/Blic Žena)

Bonus video:

01:33

OVAKO SADA IZGLEDA JAHTA SADAMA HUSEINA! Iračanima sada služi za piknik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track