NEMOJ DA SE ZEZNEŠ DA SVIRAŠ! Norvežanin u obilasku Balkana NIJE VEROVAO šta vidi na ulici! A kad je čuo da je TO OVDE NORMALNO...
Foto: Printscreen/Instagram

Haos

NEMOJ DA SE ZEZNEŠ DA SVIRAŠ! Norvežanin u obilasku Balkana NIJE VEROVAO šta vidi na ulici! A kad je čuo da je TO OVDE NORMALNO...

Auto -

Norveški bloger nije znap šta ge je snašlo, nakon situacije u saobraćaju koja je mnogim Balkancima normalna!

On je nedavno objavio klip sa balkanske rute, u kojem se vidi kako je vozač ispred njega zaustavio automobil kako bi kratko porazgovarao s jednim prolaznikom, po svemu sudeći poznanikom. Ništa strašno za nas, ali...

Bloger Mozzy početkom februara odlučio je da se privremeno preseli u Sarajevo i učini je svojom bazom za obilazak brojnih drugih gradova i lokacija u okolini. Osim što na svom Instagram profilu, gde ga prati više od 100.000 ljudi iz celog sveta, promoviše kulturne i prirodne lepote Balkana i Bosne i Hercegovine, Mozzy takođe objavljuje video snimke nekih neobičnih situacija na koje nailazi tokom svojih putovanja.

„Pogledajte ovo, pogledajte. Oni razgovaraju, a ja sam iza njih… Što da radim? Katastrofa“, komentariše Mozzy u videu. U istoj objavi on je pitao svoje pratioce sa naših prostora da li se to i njima nekad dešava, a oni su mu odgovorili uglavnom u šaljivom tonu.

Kakva je žurba. Trebao si izići i pridružiti im se“, „Polako, opusti se. Mi nismo Amerika“, „Pričekaj malo pa objavi na Instagramu… Taj balkanski stav…. Ruke iza leđa“, „U Bosni si, to je normalno“, napisali su njegovi pratioci koje je video nasmijao.

Ipak, neki su mu preporučili da nikako ne radi jednu stvar.

„Da, i ako se odvažite da im zatrubite, oni bi mogli da postanu agresivni“, „Hteo sam da napišem isto. Zatrubi ako se usuđuješ!“, „Samo sedi i čekaj. Ako zatrubite, mogli bi izazvati svađu. Nema smisla raspravljati“, savetovali su ga pratioci.

Inače, na društvenim mrežama ovaj influenser je poznat kao „Travel of Mozzy“, a svoj sadržaj deli na Jutjubu, Instagramu i TikToku.

( Kurir.rs / Klix.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track