VOZIO PIJAN, PA GA ZAUSTAVILA POLICIJA: Pokušao da se opravda na BIZARAN način, umešao i svog PSA, a onda je krenuo da beži
Ilustracija, Foto: Printscreen TikTok danger69691

kakva fora

VOZIO PIJAN, PA GA ZAUSTAVILA POLICIJA: Pokušao da se opravda na BIZARAN način, umešao i svog PSA, a onda je krenuo da beži

Auto -

Autori kultne animirane serije Simpsonovi svoj izmišljeni Springfild nisu zamišljali kao neko specifično mesto, ali bi Springfild u Koloradu mogao biti dobar kandidat, a vozač koji je glavni lik ove priče prilično je blizak Homeru Simpsonu i njegovoj životnoj filozofiji.

Simpsonovi
foto: Profimedia

Policijski izveštaj iz Springfilda glasi:

"Dana 13. maja 2023. oko 11 i 30, policija je zaustavila vozilo koje se kretalo brzinom od 52 milja na sat (84 km/h) u zoni od 30 mph (48 km/h), u blizini 7. i Glavne ulice. Vozač je pokušao da zameni mesto sa svojim psom, koji je bio na suvozačevom sedištu, dok je službenik policije prilazio vozilu i posmatrao ceo proces. Muškarac je potom izašao sa suvozačke strane vozila i tvrdio da nije vozio. Pokazivao je jasne znake intoksikacije, a na pitanje o konzumiranju alkohola pobegao je od policajca. Uhvaćen je 20 metara od vozila."

Kako piše Revijahak, otkriveno je da se muškarac vozio od Las Animasa do Puebla i da se izgubio u Springfildu. Takođe je utvrđeno da postoje dva aktivna naloga za njegovo hapšenje iz Puebla. Kako se i očekivalo, vozač se trenutno nalazi u zatvoru po više optužbi, a pas je predat na čuvanje prijatelju vozača.

(Kurir.rs/Revijahak.hr)

Bonus video:

00:18

Motor mu ispao na sred puta puta a auto produžio: Nesvakidašnji udes na obilaznici oko Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track