DRASTIČNO JE SMRŠALA, PA OTIŠLA POD NOŽ I POSTALA DRUGA ŽENA: Zapalila društvene mreže svojom transformacijom, a KOMENTARI PLJUŠTE
Foto: Tik Tok Printscreen

NE SMETAJU JOJ OŽILJCI

DRASTIČNO JE SMRŠALA, PA OTIŠLA POD NOŽ I POSTALA DRUGA ŽENA: Zapalila društvene mreže svojom transformacijom, a KOMENTARI PLJUŠTE

Žena -

Korisnica Tik Tok društvene mreže pod korisničkim imenom Danijel podelila je sa svojim pratiocima rezultate operacije koje je imala u Turskoj i pokazala svoju neverovatnu transformaciju.

Ova devojka imala je nedavno uspešnu operaciju gastričnog bajpasa (smanjenje želuca), a sada je ponovo uskočila u avion i odlučila da skine višak kože sa svog tela, te da podigne grudi.

Nekoliko meseci nakon ovih zahvata pokazala je neverovatnu transformaciju. Ona je objavila snimak na kome stoji u svojoj spavaćoj sobi noseći grudnjak za podršku nakon operacije koji sadrži potporna vlakna.

- Prošlo je šest nedelja od operacije koja me je izvukla iz mamine kože. Prošla sam uklanjanje kože sa stomaka i podizanje grudi i povećanje i sada sam spremna da pokažem svoje ožiljke - započela je devojka i dodala.

- Imam neke manje ožiljke od vremena kada sam stavila elastičnu traku - rekla je, pokazujući na ožiljke na stomaku.

Zatim je pažljivo odmotala kaiš ispod pupka, da bi pokazala ožiljak od uvlačenja stomaka.

- Ovo je moj pupak - kaže pokazujući na crveni ožiljak na sredini stomaka, pa dodaje: 'A ovo je moj ožiljak od abdominalne operacije - nastavila je pokazujući crvenu liniju koja se proteže od kuka do kuka.

- Zadovoljan sam njima. Vrlo lako se mogu prekriti donjim vešom ili bikinijem. Da budem iskrena, uopšte se ne zamaram ožiljcima, nosim ih sa ponosom. Na kraju ću verovatno tetovirati kožu oko ožiljaka – kaže ona.

Skoro 300.000 ljudi pogledalo je njen video o oporavku nakon pomenutih operacija, a svi su oduševljeni njenim novim izgledom.

"Taj ožiljak je zaista besprekoran", "Izgledaš fantastično", "Taj ožiljak će bukvalno nestati s vremenom, a izgledaš odlično" bili su samo neki od mnoštva pozitivnih komentara korisnika ove mreže.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:17

ZA 12 MESECI SLEDILA OVIH 9 TRIKOVA ZA MRŠAVLJENJE I SKINULA VIŠAK SALA: Kilogrami sigurno idu dole ako ih se pridržavate (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track