KAD BOSANAC PERE GOLFA 2 TO IZGLEDA URNEBESNO: Komplet pranje na balkanski način nasmejalo REGION, prosto neverovatno! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram brdoviti_balkan

haos

KAD BOSANAC PERE GOLFA 2 TO IZGLEDA URNEBESNO: Komplet pranje na balkanski način nasmejalo REGION, prosto neverovatno! (VIDEO)

Auto -

Legendarni golf 2 je svakako jedan od najpouzdanijih automobila ikada, to pokazuju brojna iskustva, ali ovakav test pouzdanosti retko se viđa.

Jedan vlasnik "dvojke" osvanuo je na Instagram stranici "Brdoviti Balkan" i pokazao da svoj golf 2 bukvalno smatra neuništivim.

golf 2, pranje
foto: Printscreen Instagram brdoviti_balkan

On se zaustavio u jednoj auto perionici da opere svog "golfa", ali su svi ostali u čudu kada je otvorio vrata i počeo da pere i unutrašnjost!

Detaljno je pod mlazom oprao sve, uključujući i sedišta, komandnu tablu... A lampica na "nebu" je uredno sijala sve vreme.

Reklo bi se da mu ovo nije prvi put i da njegov "golf 2" uspešno odoleva ovakvom izazovu. U svakom slučaju, ovako nešto nikako ne bi trebalo da se radi.

Opis videa je urnebesan "Komplet pranje automobila, spolja i unutra, 20 maraka".

Video je mnoge ostavio u čudu, ali i u oduševljenju jer neuništiva "dvojka" očigledno da sve može da podnese, a komentari su tek hit:

Golf 2
foto: Printscreen Instagram balkan__scena

"Ovaj pere auto kao da je roknuo nekoga", "Terao živo prase u kolima, j**i ga, prase nije znalo da to nije pokretni wc", "Pa tako se i pere Golf dvojka. Jer, ko mu šta može?", "Da je može malo bar iskrenuti da se ocedi", "Dobar Golf uz masnu banderu ide", "Lako mu je da pere kad ima rupe na patosu", "Sad preguraj negde da ne smeta i dođi po njega oko Gospojine", bili su samo neki od urnebesnih komentara na račun ovog "golfera".

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:45

SVOJIM OČIMA SAM VIDEO KAKO VOZE BICIKL U SUPROTNOM SMERU NA AUTO-PUTU Profesor Vujanić otkriva kako koristiti zaustavnu traku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track