KAKO, ALI KAKO JE OVO USPEO DA URADI?! Prolaznici zastaju i krste se, niko ne može da veruje kako je ovaj "punto" parkiran (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram dnevnadozabeograda

rebus

KAKO, ALI KAKO JE OVO USPEO DA URADI?! Prolaznici zastaju i krste se, niko ne može da veruje kako je ovaj "punto" parkiran (FOTO)

Auto -

"Voleo bih da upoznam ovu legendu kojoj polazi za rukom da ovako uparkira. Podjednako bi bilo zanimljivo gledati koju tehniku koristi pri isparkiravanju. Ovo ni pauk više ne može da pomeri. Kako isparkirati?" - navedeno je uz fotografiju na kojoj se vidi nesvakidašnje parkiran "fiat punto", čiji je vozač uspeo da ga upakuje između bandere i drveta.

Svi su u šoku, i prolaznici i pratioci Instagram stranice Dnevna doza Beograda na kojoj je objavljena fotografija sivog "punta" između masivnog metalnog stuba i drveta, pod nazivom "Svi zakoni fizike su ostali nemi".

Izgleda kao da ga je neko tu spustio. Dok jedni smatraju da je ovo apsolutno nemoguće uraditi, pa su pale i prozivke u stilu "za 100 evra da mogu to da izvedem posle 20 puta napred nazad", drugi imaju teoriju da je auto uparkiran ukoso, pa naknadno podignut i pomeren.

"Uparkirao ukoso i zabacio zadnji kraj. Dovoljna su dvojica da to urade, ajde neka ih je bilo troje", "Ovo je lako, malo auto uhvatiš pozadi i podigneš i zaneseš... Jer mu je sva težina motor/menjač napred.... To smo i mi jednim iritantnom profesoru radili često", neki su od komentara koji govore u prilog toj verziji ovog "rebus parkiranja".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track