VOZAČ MISLIO DA JE NAJPAMETNIJI PA PRETICAO U ZAUSTAVNOJ TRACI: Stigla ga instant karma na najgori mogući način! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Reddit

tako mu i treba

VOZAČ MISLIO DA JE NAJPAMETNIJI PA PRETICAO U ZAUSTAVNOJ TRACI: Stigla ga instant karma na najgori mogući način! (VIDEO)

Auto -

Zastoji na autoputevima u letnjim mesecima su gotovo uobičajena pojava, baš kao i pokušaji pametnih ljudi da izbegnu gužvu.

Na autoputevima često ima vozača koji "hrabro" pretiču u zaustavnoj, odnosno traci za zaustavljanje vozila u slučaju nužde.

policijski čas, policija, Mostarska Petlja, Auto-put, Auto Put
foto: Ana Paunković

Nimalo čudno, jer ih kazna gotovo nikada ne sustiže, osim kada se neko od osvetoljubivih vozača uključi u akciju i spreči prolaz pomeranjem vozila na pola trake.

U ovom slučaju, kazna je stigla brzo i potpuno neočekivano za vozača.

Snimak sa nadzorne kamere automobila dolazi sa rumunskog autoputa i pokazuje zastoje u svim trakama.

U jednom trenutku, Volkswagen Bora prolazi kroz zaustavnu traku. I taman kada ste pomislili da je vozač spretno prošao kolonu, dobija zasluženu kaznu.

Prekršitelja je uočio policajac na motociklu koji ga je izvukao iz saobraćajne trake i vrlo verovatno mu napisao odgovarajuću kaznu.

(Kurir.rs/b92)

Bonus video:

03:55

KOME DA SE OBRATITE AKO VAM JE DRVO PALO NA AUTOMOBIL? Stručnjak: Postoje dva scenarija, ali BEZ OVOG PAPIRA nećete dobiti odštetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track