JUGO GROZNICA PONOVO DRMA AMERIKU! Entuzijasta iz Minesote spojio 2 Juga i napravio senzacionalni unikat koji MOŽE BITI VAŠ (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook Cory Rauch

HIT OGLAS

JUGO GROZNICA PONOVO DRMA AMERIKU! Entuzijasta iz Minesote spojio 2 Juga i napravio senzacionalni unikat koji MOŽE BITI VAŠ (FOTO)

Auto -

Imate dva Juga, autolimar ste i u jednom trenutku vam proradi mašta... Alat u ruke i nastaje čudo!

Upravo tako je uradio jedan Amerikanac koji je posedovao dva Juga iz 1988. godine, dok su se oni još izvozili na tržište SAD.

Odlučio je da ih spoji i da napravi unikatnu limuzinu! Sada njegov unuk ovaj jedinstveni primerak prodaje, a njegov oglas je zapalio internet.

Jugo
foto: Printscreen Facebook Cory Rauch

U oglasu na Fejsbuku je navedeno da je dva Juga direktno od zastupnika 1988. godine kupio oglašivačev deda. Iz zabave ih je tada zavario, i tako stvorio jedinstvenu produženu limuzinu (koju u šali, umesto Yugo, nazivaju u množini - Wego).

Budući da se deda obrazovao za autolimara, znao je šta radi, kaže njegov unuk, a ovakav je automobil čak i vozio. Navodi se da je u zlatno doba prešao oko 69.000 kilometara.

1 / 8 Foto: Printscreen Facebook Cory Rauch

Međutim, već godinama stoji u garaži, a kako bi se pokrenuo potrebno je, navodno, samo izvršiti neke sitne popravke. Deda limar ima sada 82 godine pa mu se to više ne radi, i zato je porodica odlučila da proda njegovih ruku delo, sa sve šarama koje ga čine još ubedljivijim, a za svaki slučaj tu je i veliki bul bar napred!.

Ova Jugo limuzina košta 4.000 dolara, a na fotografijama se može videti čitav proces spajanja dva stara Juga, crvenog i belog.

(Kurir.rs/ B92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track