OVO MORATE REDOVNO PROVERAVATI NA KOLIMA: Automehaničarka Staša poznaje automobile bolje nego većina muškaraca, EVO ŠTA SAVETUJE
Foto: Printscreen YouTube @kpb.mehanicar

prevencija je važna

OVO MORATE REDOVNO PROVERAVATI NA KOLIMA: Automehaničarka Staša poznaje automobile bolje nego većina muškaraca, EVO ŠTA SAVETUJE

Auto -

Stanislava Timotijević Staša je verovatno najharizmatičnija žena automehaničar u Srbiji, a kada uzme alat u ruke nema te stvari koju ne može da popravi!

Staša je ujedno i jedina automehaničarka u Srbiji sa fakultetskom diplomom (Fakultet organizacionih nauka), ali je ipak najvažnije ono što nosi u sebi, a to je istinska ljubav prema automobilima.

Stanislava Timotijević, Staša, Kad porastem biću mehaničar
foto: Printscreen YouTube @kpb.mehanicar

Zahvaljujući veštini koju je sticala od malih nogu, pre svega pod uticajem njenog oca, Staša je postala automobilski mađioničar u svojoj radionici koju je nedavno u potpunosti renovirala i pretvorila u vizuleno-funkcionalni raj za rad sa četvorotočkašima.

Staša je na svom Jutjub kanalu, shodno iskustvu koje je stekla, izdvojila pet veoma važnih stvari koje bi trebalo redovno da proveravate na svom automobilu.

U to spadaju provere nivoa ulja u motoru i nivoa kočione tečnosti, zatim provera količine antifriza i redovna provera pritiska u pneumaticima, a nikako ne treba zaboraviti i da se uredno sipa tečnost za staklo.

Staša je za svih pet stvari navela korisne savete i "trikove" koji će zanimati svakog vlasnika automobila, a kako ona to radi možete pogledati na snimku iznad.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track