POGODITE GRAD GDE SE OVO DESILO! Radnici čekali vlasnika, pa odustali: "Opkolili" parkirani auto betonom i otišli kućama! (VIDEO)
Foto: Printscreen

HIT

POGODITE GRAD GDE SE OVO DESILO! Radnici čekali vlasnika, pa odustali: "Opkolili" parkirani auto betonom i otišli kućama! (VIDEO)

Auto -

Proteklih dana bilo je veselo u poljskom gradu Lođ. Nakon što su odustali od čekanja vlasnika, radnici zaduženi za renoviranje ulice opkolili su nepropisno parkirano vozilo betonom i otišli kućama.

Nesvakidašnji prizor postao je atrakcija, a vozilo je misteriozno nestalo u noći između subote i nedelje.

Ubrzo, četvorotočkaš je pronađen na obližnjem parkingu, a tamošnji novinari su uspeli da pronađu osobu koja se predstavila kao sin vlasnika Toyote Scion.

On tvrdi da porodica nije imala pojma šta se dešava dok nisu saznali iz medija, prenosi Net.hr.

Uz to, objasnio je da je vozilo na tom mestu ostavio prijatelj njegove sestre koji ga je pozajmio.

Jedan od lokalnih portala prenosi da su radnici bezuspešno pokušavali da pronađu vlasnika i na kraju obavestili dežurnog gradskog upravnika.

Međutim, on nije mogao da im pomogne, jer je prostor formalno ustupljen izvođaču radova. Pošto su cisterne s betonom već stigle u ulicu, odlučeno je da se vozilo ogradi i nastavi s poslom.

Društvenim mrežama širi se video koje posao jako popularan, a delove iz videa ljudi su postavili na mreže uz zahtev da se pogodi iz kog je grada ova scena, a odgovori su bili šareni - od onih koji su znali da je Lođ, preko Beograda, pa sve do nekih gradova u Švajcarskoj. Zaključak je da se ovo izgleda može desiti svima.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

00:17

Gužva zbog saobraćajne nesreće na auto-putu Beograd-Niš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track