MILENA OSVOJILA DVA SVETSKA ZLATA U BIKINIJU: Prelepa Srpkinja ima telo za poželeti, a sa samo 18 godina očarala ceo svet! (FOTO)
Foto: Printscreen

ŽIVOT JE POSVETILA TRENINGU

MILENA OSVOJILA DVA SVETSKA ZLATA U BIKINIJU: Prelepa Srpkinja ima telo za poželeti, a sa samo 18 godina očarala ceo svet! (FOTO)

Žena -

Požarevačka bodibilderka Milena Miletić ostvarila je veliki uspeh, osvojivši svetsko zlato u juniorskoj, zatim i seniorskoj konkurenciji u bikini fitnesu. Zasluge duguje prvenstveno sebi, svojoj požrtvovanosti, disciplini, svakodnevnih trenizima i brizi o ishrani.

Milena trenira u fitnes klubu od 14. godine, a sada ima 18 godina i učenica je Požarevačke gimnazije. Pripreme za takmičenja, kaže, traju tokom cele godine. Trenira u teretani svakodnevno i ima specijalan režim ishrane kako bi postigla idealnu definiciju mišića. Bukvalno svakog dana radi na svojoj figuri koju prezentuje na dan takmičenja, a takmiči se u jednoj kategoriji "bikini fitnes”, navodi portal ebranicevo.com. Milena je prošle godine osvojila srebro na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji, a ove godine se u Srbiju vratila sa zlatom iz Španije.

- Mislim da je Svetsko prvenstvo idealna završnica za jednog sportistu, da u svoj grad donese dva zlata, tako da sebe mogu danas da nazovem prvakom sveta - istakla je za ebranicevo.com. Milena i zahvalila se na podršci gradu Požarevcu i svojoj porodici, a zatim se oglasila na svom Instagram profilu:

- Neki su mi takođe govorili i da bolje ne pokušavam ništa, da ću se samo razočarati u sve, jer nikada u istoriji Srbije se nije desilo da bikini takmičarka uđe u finale i vrati se sa medaljom. Eto mene, nakon cele dve godine takmičenja, donosim kući, u svoj grad, u svoju zemlju ne jedan, nego DVA SVETSKA ZLATA i menjam istoriju srpskog bodibildinga. Slušati na bini dva puta himnu Srbije, na Svetskom prvenstvu, i dalje za mene zvuči nerealno…

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:06

SUPLEMENTI OPASNOST ZA ŽENE! LEPOMIR BAKIĆ: Neke bodibilderke ne mogu da postanu majke (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track