PRONAĐEN OPEL UKRADEN PRE 26 GODINA: Vlasnicu pozvala policija i rekla joj da hitno uradi OVO inače joj sledi kazna! (FOTO)
Foto: Credit: Federico Gambarini / DPA / Profimedia

priča sa (ne)srećnim krajem

PRONAĐEN OPEL UKRADEN PRE 26 GODINA: Vlasnicu pozvala policija i rekla joj da hitno uradi OVO inače joj sledi kazna! (FOTO)

Auto -

Policija u Španiji pronašla je "opel kadet" u vlasništvu Emi Karasko koji joj je ukraden pre 26 godina!

Njen "kadet" je nestao 5. avgusta 1997. godine kada je Emi policiji prijavila krađu. Kako su godine prolazile, a nikakvih novosti nije bilo, Emi je potpuno zaboravila na svoj "opel". Sve do pre neki dan, kada ju je nazvala katalonska policija i rekla da su pronašli njen automobil na dnu isušene močvare.

Dobila je uputstva da ukloni vozilo iz močvare ili rizikuje veliku kaznu, piše TheSun koji donosi i fotografiju ukradenog "opela".

- Mislila sam da se šale - rekla je Emi.

španska policija, 0103964335
foto: Profimedia/Ilustracija

Emi je zajedno sa suprugom kupila "kadet" nakon njihovog venčanja, a bio je to prvi automobil kojeg su zajedno kupili i za njih je imao sentimentalnu vrednost, navodi Jutarnji.hr.

Automobil je ostao skriven u močvari gotovo 27 godina - sve do nedavne suše.

Nakon što joj je policija zapretila novčanom kaznom, Emi je pokazala dokumente da je podnela policijsku prijavu odmah nakon krađe.

Lokalna policija, koja je sada odgovorna za uklanjanje automobila iz blatne močvare, rekla je da je otvorena istraga kako bi pronašli osobu odgovornu za krađu.

(Kurir.rs/ Autoblog)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track