LOPOVI OTVORILI PORŠE KAO KONZERVU: Vlasnik se šokirao kada je ugledao skupoceni automobil isečen nasred ulice, ODNETO SAMO OVO
Foto: Porsche

vanadlizam

LOPOVI OTVORILI PORŠE KAO KONZERVU: Vlasnik se šokirao kada je ugledao skupoceni automobil isečen nasred ulice, ODNETO SAMO OVO

Auto -

Neverovatna krađa dogodila se tokom noći u Dizeldorfu u Nemačkoj, kada su zbog dve komponente lopovi isekli skupoceni "porsche taycan sport turismo".

Vlasnik ovog električnog, 100.000 evra vrednog "porschea", imao je šta da vidi kad je ujutro došao do automobila parkiranog na ulici.

Lopovi su "očerupali" celi prednji kraj da bi ukrali napredna LED Matrix svetla.

Pritom to i nije bio neki problem, jer su prostor na prednjem kraju napravljen u potpunosti od aluminijuma jednostavno "iskasapili" posebnim makazama za lim, a sve da bi se domogli vrednih rasvetnih komponenti koje su itekako tražene na crnom tržištu, gde vrede oko 3500 evra oba, navodi Jutarnji.hr.

Slike postavljene na Reddit profilu No_Supermarket9751 pokazuju tužnu sudbinu skupocenog "porschea" u Mamba zelenoj metalik boji koji je ostao bez svetala, a na osiguravajućoj kući sada ostaje popravka putem kaska zbog ove vandalske krađe.

(Kurir.rs/ Autoblog)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track