NEKI NE BI PRIZNALI NI PO CENU ŽIVOTA: Ovi poznati frajeri su BEZ BLAMA sa svetom podelili veličinu svog "PONOSA" (FOTO)
Foto: Harry Styles / Vevo / Ferrari / Profimedia

iskreni

NEKI NE BI PRIZNALI NI PO CENU ŽIVOTA: Ovi poznati frajeri su BEZ BLAMA sa svetom podelili veličinu svog "PONOSA" (FOTO)

Pop kultura -

U svetu slavnih, gde je privatnost često izložena javnom nagađanju, veličina penisa je popularna tema rasprava. Ovim slavnim osobama razgovor o veličini polnog organa nije predstavljao nikakav problem, a neki su ga čak i s ponosom podelili s javnošću

penis, loš seks, problemi, muškarac, seks
foto: Profimedia

Retko što ostaje izvan dometa kada je reč o poznatim osobama, čak i kada su u pitanju one teme koje većina ljudi radije drži za sebe. No, neki slavni otišli su korak dalje, izlažući svoje intimne delove tijela - ili barem dajući naslutiti o njihovoj veličini.

Orlando Blum

Još 2016. godine, Orlando Blum je zaboravio odeću tokom izleta sa svojom sadašnjom suprugom Kejti Peri. Jedini problem bio je što su ih paparaci pratili na putovanju.

Orlando Blum
foto: Printscreen/Instagram

Glumca su uhvatili kako se opuštao potpuno go, što je, naravno, izazvalo pravu pometnju na društvenim mrežama. No, godinama kasnije, Kejti je objasnila pozadinu sudbonosnog putovanja.

Orlando Blum
foto: Printskrin/Instagram

Govoreći Hauardu Sternu na SiriusXM-u, pevačica je rekla: "Bilo je to u Evropi, i iskreno, proveli smo prilično opuštenu nedelju. Gde god da smo pogledali, bilo je kao da je svatko bio go, to je bila Evropa, to je bila Italija. I mislim da je želeo da se prilagodi lokalnom stanovništvu", objasnila je pevačica.

Pit Dejvidson

Nakon što je Arijana Grande, izvođačica pesme "7 Rings", aludirala na to da je Pit Dejvidson (30) ozbiljno dobro opremljen, komičar je bio prisiljen da iznese informaciju o tome meri li zaista 25 centimetara.

Zvezda emisije Saturday Night Live priznao je da je njegov intimni deo "dovoljno velik za uživanje".

Kim Kardašijan, Pit Dejvidson
foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Ne razumem. Stvarno nije ništa posebno. Vrlo je normalne veličine", izjavio je Pit na podkastu "The Breakfast Clu", a zatim dodao: "Nije prevelik niti premalen. Ne razumem to."

Nakon toga, još je malo detaljisao:

"Dovoljno je velik za uživanje i nije dovoljno velik da boli, barem su mi tako rekli."

Robi Vilijams

Robi Vilijams, autor hita "Angels", nema problema s golotinjom, ali jedna stvar ga sprečava da u potpunosti prihvati nudizam - veličina njegovog spolovila.

Robi Vilijams
foto: Perry Smylie / MirrorPix / Profimedia

Objašnjavajući golu naslovnicu svog albuma XXV, rekao je: "Jedino imam problem s time kako izgledam go. Mislim da bih isprobao nudizam da imam veći penis. Ali budući da to nije slučaj, preskočiću to!"

Spomenuo je da se "navikao" na veličinu svog intimnog dela i da bi se bolje opremio da ima "dodatni centimetar i po".

Džastin Biber

Džastin Biber je "slomio internet" 2015. godine kada su procurile fotografije na kojima se opuštao u svom hotelu na Bora Bori.

Džastin Biber
foto: Profimedia

Fotografije su njegovom ocu JDžeremiju neobično izazvale ponos, pa je nakon što su fotografije izašle objavio na X: "@justinbieber, čime to hraniš? #Ponosni tata."

Prema Your Tango, muški polni organ zvijezde je "većinom bez dlačica" i "obrijan poput olimpijskog plivača", uz to što je "veći od širine usta".

"Možda biste trebali osloboditi neki prostor nahard disku kako biste smestili [...] veličinu datoteka tih fotografija.", aludirajući time na veličinu Bieberovog polnog organa.

Pol Rad

Zvezda filma Ant-Man, Pol Rad, dobio je "ocenu" svog penisa od kolege Krisa Evansa, koji nije mogao da odoli pitanjima o veličini genitalija.

Dzenifer Aniston, Pol Rad
foto: Profimedia

U šaljivoj razmjeni između njih dvojice, Kris je pitao hoće li se Pol uključiti u još neke filmove u MCU-u, ali ga je Pol brzo zaustavio, objašnjavajući: "Neću moći reći ništa, Kris."

Chris je pitao: "Znam pravila, ne znam zašto pitam. Mogao bih da pitam kolike su vaše plate. Pol, koja je veličina tvog polnog organa?"

Zvezda serije "Friends" mu je odgovorila: "Čak je i veći od moje plate."

Tomi Li

Bivšem suprugu Pamele Anderson, Tomiju Liju, nisu trebale reči da objasni svoje dimenzije, jer je umesto toga podelio potpuno golu fotografiju na društvenim mrežama.

Pamela Anderson, Tomi Li
foto: Profimedia

Samo uz natpis: "Oooooops", Tomi je doživeo svetske kritike zbog objave čudne fotografije, pogotovo jer se ženama trenutno zabranjuje na Instagramu da pokažu čak i bradavicu.

Zvezda koja ima jednu od najpoznatijih seksualnih snimaka, opisivana je kao osoba s "velikim 'instrumentom'" od otprilike 20 centimetara.

Hari Stajls

Bivša zvezda X Faktora, Hari Stajls, čini se ponosnim na svoj "deo tela", izjavljujući da ima "najbolji ponos ikad".

Hari Stajls
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ove godine, izvođač hita "Watermelon Sugar" ostavio je značajan trag na svojoj Instagram priči, pozirajući pored mobilnog WC-a u sjajnoj tirkizno-rozoj trenerci.

S osmehom za kameru, Hari je pokazao natpis koji je bio zalepljen na vratima kabineta i glasio: "Najbolji ponos ikad" - aluzija na hit pesmu One Directiona, "Best Song Ever".

Enrike Iglesijas

Zgodni španski pevač Enrike Iglesijas kaže da je "srednje" veličine kada je reč o veličini penisa. Odgovarajući 2014. za Kosmopolitan na pitanje, zašto stalno govori o veličini svog penisa, Iglesias je objasnio:

Enrike Iglesijas
foto: Profimedia

"Moja devojka mi uvek govori, 'Ako pročitam još jednu stvar na internetu o tome kako imaš mali penis...' Ali ona to samo otpisuje. Smešno je. Koja je prosečna veličina penisa?"

Kada mu je rečeno oko "14 centimetara", rekao je s osmehom: "Onda sam daleko iznad proseka! Šalim se - srednji sam.".

(Kurir.rs/Net.hr./T.J.)

Bonus video:

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track