OTKRIVENA JOŠ JEDNA MANA TESLINOG SUPERTERENCA: Vozio Cybertruck po snežnoj mećavi pa se neprijatno iznenadio, OVO MORA DA SE REŠI
Foto: Tesla

novi problem

OTKRIVENA JOŠ JEDNA MANA TESLINOG SUPERTERENCA: Vozio Cybertruck po snežnoj mećavi pa se neprijatno iznenadio, OVO MORA DA SE REŠI

Auto -

Teslin dugonajavljivani "superterenac" Cybertruck od kada se pojavio na tržištu izaziva veliko interesovanje zbog kontroverznog dizajna i nesumnjivih kvaliteta koje poseduje, ali ima i mana koje sve više dolaze do izražaja tokom realne upotrebe.

Jedna od žalbi kupaca je bila na način na koji se otvaraju vrata ove električne "zveri", jer je sve na dugme i mogu nastati problemi tokom ledenih zimskih dana, ali izgleda da postoje i ozbiljni problemi prisutni u određenim uslovima vožnje zimi.

Naime, mnnogi vlasnici govore o navodnom problemu dizajna vozila, a jedan od njih je objavio fotografije na mreži X. Kako tvrdi vlasnik, čini se da su farovi u prorezu na prednjoj maski prenisko postavljeni i da se oko njih skuplja sneg tokom padavina, što smanjuje vidljivost u vožnji.

Svetlosna traka na gornjem delu maske ima funkciju dnevnih svetala, a glavni farovi su sporni. Vlasnici tvrde da im je prilikom snežnih padavina vidljivost nula i apeluju na "teslu" da ugrade grejače farova.

(Kurir.rs/ B92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track