Valentino Rosi novi Opelov ambasador za adama!
Foto: KURIR

Doktor

Valentino Rosi novi Opelov ambasador za adama!

Auto -
Savršen tim - višestruki svetski moto šampion i moderni lajfstajl automobil. Zajedničke osobine: hrabrost, zabavna vožnja i vrhunska preciznost

RISELSHAJM/MILANO - Valentino 'Vale' Rosi je novi brend ambasador urbanog, malog, šik automobila Opel ADAM-a. Poznati višestruki MotoGP svetski šampion je zvezda velike komunikacione kampanje koja se fokusira na zajedničke osobine ADAM-a & Valentina: posebnost, kreativnost, energija i istovremeno maksimalna preciznost.Sa svojim smelim, nekonvencionalnim i apsolutno jedinstvenim izgledom, ADAM poseduje iste karakteristike kao italijanski moto šampion. Kampanja se odvija preko tradicionalnih i digitalnih medijskih kanala, od TV reklama do štampe, promocija i društvenih medija.''Valentino Rosi je savršen ambasador za ADAM-a: on je ležeran, zabavan, pomalo drzak i uvek u pokretu - baš kao što je naš Opel ADAM. Istovremeno, on je izuzetno strog, maksimalno precizan i pažljiv, baš kao i nemački inženjering koji je osnovna vrednost svih na ih automobila'', kaže Roberto Mateuci, direktor Opela u Italiji.

''To što smo izabrali Valentina Rosija za ambasadora ADAM-a je jasan pokazatelj naše želje i posvećenosti u kreiranju novog identiteta za naše automobile, ali i istovremene težnje da zadržimo naš fokus na nemačkoj preciznosti i inženjeringu'', rekao je Matteuci.Valentino individualizacije:''ADAM me je momentalno osvojio, i to ne samo svojim dizajnom, funkcijama i tehnologijama. Mislim da su njegov potencijal za ikndividualizaciju i hiljade mogućih varijacija apsolutno fantastični. Ne znam tačan broj svih kombinacija, ali sam siguran da ih ima više nego dovoljno da svako kreira svog savršenog ADAM-a.''Rosi je oduševljen malim lajfstajl automobilom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track