UDRUŽENJE PLAVI KRUG: Zaigraj i ti koš za dijabetes 3 na 3
Foto: Kurir

SEDMA GODINA ZA REDOM

UDRUŽENJE PLAVI KRUG: Zaigraj i ti koš za dijabetes 3 na 3

Život -

Udruženje za borbu protiv dijabetesa grada Bograda “Plavi krug”, tradicionalno sedmu godinu za redom organizuje sportski turnir u basketu “KOŠ ZA DIJABETES".

Turnir će se održati u subotu, 02. juna 2018, sa početkom u 10h na terenima Sportskog sela Savski Venac (Deligradska bb).

“Koš za dijabetes” će svečano otvoriti naša velika košarkaška zvezda Žarko Paspalj, a pored njega učestvova će kompanije, prijatelji i članovi Udruženja, kao I poznate ličnosti koje podržavaju rad Plavog kruga.

Kao i svake godine cilj je da se podigne svest o značaju fizičke aktivnosti, razmene iskustva i da se dobro zabavi u društvu mladih boraca koji žive sa dijabetesom kao i prijatelja Udruženja.

Na turniru se može izmeriti i nivo šećera u krvi, krvni pritisak i dobiti savet od aktivistima Udruženja za svakodnevne aktivnosti i dobru regulaciju dijabetesa.

Takođe, jedna od ciljeva turnira je prikupljanje sredstava za nastavak rada Udruženja. Na turniru će biti obeležen i šesti rođendan “Plavog kružića” – udruženja za decu obolelu od dijabetesa, najmlađi članovi će imati priliku da se druže i učestvuju u “igrama bez granica”.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje košarke, sporta i zdravog načina života da dođu i podrže rad Udruženja, kao što su to činili i do sada, na čemu su svi ćlanovi beskrajno zahvalni.

(Kurir, Foto:Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track