POSTALE SU NERAZDVOJNE: Vojvotkinja od Saseksa ima novu najbolju drugaricu! ONA je jedna od najlepših žena na svetu!
Foto: Profimedia

novi par

POSTALE SU NERAZDVOJNE: Vojvotkinja od Saseksa ima novu najbolju drugaricu! ONA je jedna od najlepših žena na svetu!

Pop kultura -

Advokatica za ljudska prava i supruga glumca Džordža Klunija (57) Amal Kluni (40) i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl (36) upoznale su se preko zajedničkog prijatelja. Amal i Megan zbližile su se nakon što se bivša glumica verila s princem Harijem (33) i preselila u London.

"Znaju se neko vreme i imaju puno zajedničkih interesa. Amal pomaže Megan da se 'smesti' i navikne na život u Velikoj Britaniji. Bivša glumica zivka je svako malo oko saveta", ispričao je prijatelj advokatice. Kaže kako su 'kliknule' čim su se upoznale te da je to jako prirodno prijateljstvo od početka.

Amal i njen suprug Džordž žive nedaleko od Londona, odnosno 30 minuta im treba do dvorca Vindzor u kom je 19. maja bilo kraljevsko venčanje Megan i Harija. Za supružnike su modni kritičari istakli kako su bili najbolje odeveni par na svadbi te kako je Amal uz Megan bila najzanosnija žena na 'događaju godine'.

From the recent speech at @unitednations #un #speech #amalclooney #unitednations

A post shared by Amal Clooney (@amalclooneyofficial) on

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa trenutno planiraju medeni mesec, a trebali bi da idu u kandsku provinciju Albertu, kako tvrdi američki TMZ. Mesto se nalazi u nacionalnom parku Džasper i nosi naziv 'kraljevsko odmaralište', a prostire se na 560 kvadratnih metara.

No, britanski mediji ne spominju Kanadu i tvrde kako su Megan i Hari planirali ići u Afriku, ali su morali to da otkazu jer je javnost saznala detalje i to im ugrožava sigurnost. Ipak, planiraju da idu u neku drugu afričku državu.

foto: Reuters

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track