Najnovije vesti

BIO JE VEČITI NEŽENJA, ONDA SE SVE PROMENILO: Džordž Kluni puni 56 godina, a na njegov život najviše je uticala ONA!
Foto: Profimedia

LJUBAV

BIO JE VEČITI NEŽENJA, ONDA SE SVE PROMENILO: Džordž Kluni puni 56 godina, a na njegov život najviše je uticala ONA!

Pop kultura

Džordž Kluni, koji danas slavi 56. rođendan, upoznao je Amal Alamudin (40) 2013. kada ju je njihov zajednički prijatelj doveo u glumčevu kuću blizu jezera Komo u Italiji.

foto: profimedia

Glumac, koji se proslavio ulogom doktora Daga Rosa u 'Hitnoj službi' kada je prvi put sreo Amal nije bio siguran sviđa li joj se, a u tom trenutku su bili prisutni i njegovi roditelji.

 

"Najsmešnija stvar je bila što su mi mama i tata bili u poseti pa su sve vreme bili s nama. Amal i ja smo samo pričali i tako smo proveli noć zajedno u razgovoru", prisetio se Kluni. Kaže da je dobio imejl adresu od Amal jer trebalo da mu pošalje slike njegovih roditelja koje je fotografisala u njegovoj vikendici. Nakon toga su počeli da se dopisuju.

foto: Profimedia

"Nisam znao da li želi da izađe sa mnom. Mislio sam da smo samo prijatelji", istakao je glumac. Nekoliko nedelja kasnije otišli su na prvi dejt u Londonu, a samo šest meseci kasnije glumac je zaprosio advokaticu.

 

'Večiti neženja', kako su ga do tada nazivali, oženio je Amal  2014. u hotelu Aman Kanal Grande u Veneciji. Amalin otac Remzi odmah nakon svadbe rekao je da što pre želi unuke. Nije bilo brzo, ali tri godine kasnije Amal i Džordž dobili su blizance Elu i Aleksandera. Glumac je istakao kako su mu od rođenja deca u centru pozornosti, a pre nego što je postao otac 'broj jedan' mu je bila njegova supruga.

 

"Nakon venčanja smo pričali o deci i shvatili smo da želimo svoju sreću da delimo sa još nekim. Odlučili smo da poradimo na tome" ispričao je Kluni koji je 2014. kada je izlazio s Amal rekao kako nema želju ponovno da se ženi.

foto: Reuters / Mario Anzuoni

"Oženio sam se 1989. Nisam bio dobar u tome. Nakon razvoda sam shvatio da više nikad ne želim da se ženim", ispričao je glumac. Sada često ističe kako ne može da bude srećniji svojim životom koji je potpuno drugačiji nego pre nego što je upoznao Amal.

 

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...