(KURIR TV) IZA KULISA: Iznenadićete se šta su tražili izvođači Sea Dance festivala!
Foto: Promo

Exit 2016

(KURIR TV) IZA KULISA: Iznenadićete se šta su tražili izvođači Sea Dance festivala!

Exit 2018 -

Sea dance festival završen je magičnim nastupom britanskog dua Hurts, koji se zaista potrudio da dokaze da je život čaroban kao naslov hita koji ih je proslavio, Wonderdul life.

Kurir vam otkriva šta se tokom festivala na budvanskoj plaži Jaz desavalo iza kulisa.

I dok se svetske zvezde nadmeću u neobičnijim i ekstravagantnijim zahtevima rajder liste, ima i onih kojima je publika na prvom mestu.

Početak karijere za Tea Hackrafta i Adama Andersona nije bilo nimalo lak. Počeli su u svoja četiri zida, gde su strpljivo radili na svojim pesmama, a za spot koji se danas vrti na svim stanicama i koji je ušao u listu top 200 najgledanijih snimaka u istoriji Jutjuba, imali su da izdvoje samo 100 funti, koji su dali plesačici iz spota.

Kada su konacno dočekali svojih pet minuta, ostali su skromni i zahvalni svakoj osobi koja dolazi na njihov nastup, što su i rekli na sinoćnem nastupu na tirkiznom Jazu.

"Bilo mi je jako simpatično što nas više puta podsetili da ne zaboravimo da im damo 24 bele ruže, koje su tokom nastupa bacali u publiku. Pevač Teo je imao jedini zahtev da se okupa u moru, što je i uradio uz pratnju svog tima. Takođe, tražili su peglu da sami sebi popeglaju odelo", navodi nas izvor iz organizacije.

Što se tiče drugih izvođaca, svetski poznat producent i di dzej Skrileks koji je nastupio prvo veče festivala pred oko 33.000 ljudi, tražio je da poseti ostale stejdževe gde je upijao amtosferu Sea dance-a.

On je inače vrlo sujevaran, pa je novinarima zabranio fotografisanje i uzimanje izjava, jer smatra da će mu to doneti neuspeh.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track