EXIT I SEA DANCE SLAVE LETO LJUBAVI: Provedite vrele festivalske dane u Novom Sadu i Budvi
Foto: Promo

EXIT I SEA DANCE SLAVE LETO LJUBAVI: Provedite vrele festivalske dane u Novom Sadu i Budvi

Exit 2018 -

Pod sloganom Leto Ljubavi, EXIT ovog leta obeležava događaje iz 1967. kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet.

Exit festival održaće se od 5. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more gde se od 13. do 15. jula se održava četvrti po redu Sea Dance festival.

Posetioci će imati priliku da uživaju u muzici jednih od najznačajnijih imena svetske i regionalne mužičke scene, dok će Smirnoff Ice drugu godinu po redu biti oficijelno ready to drink piće festivala i pokretač najboljeg festivalskog provoda na planeti. Hardwell, Jason Derulo, Jeff Mills, Rag'n'Bone Man, Sean Paul, Mahmut Orhan, John Newman, Fatboy Slim su samo neka imena koja će nastupiti na ovogodišnjim EXIT i Sea dance festivalima.

Smirnoff Ice i ove godine vodi najkreativnije fanove na vrelo festivalsko leto u Novi Sad i Budvu.

Fanovi se mogu prijaviti na Smirnoff Ice nagradni konkurs na sajtu www.smirnoffice.rs, a oni koji daju najkreativnije odgovore na pitanje “Šta povezuje Smirnoff Ice i Exit Leto Ljubavi?” osvojiće po 2 ulaznice za Exit i Sea Dance. Smirnoff Ice tročlani žiri će objaviti imena dobitnika 30. juna 2017. na sajtu City Magazina.

Budite deo jednog od najboljih evropskih festivala, sa preko 40.000 posetilaca iz više od 60 zemalja sveta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track