PRVA POLUFINALNA EMISIJA "MOZAIKA": On je nastavio svoju dominaciju, a evo kojom taktikom je savladao protivnika!
Foto: Kurir Televizija

KURIR TELEVIZIJA

PRVA POLUFINALNA EMISIJA "MOZAIKA": On je nastavio svoju dominaciju, a evo kojom taktikom je savladao protivnika!

Jesenji TV program -

Kviz "Mozaik" došao je do svoje prve od tri polufinalne emisije, a u ovoj se takmiče već dobro znani majstori kviza Nebojša Jeftović i Darko Dabić. Na početku kviza, voditeljka Danijela Pantić Conić je obavestila takmičare o novim uslovima.

Takmičari su zauzeli svoje pozicije, Nebojša na crvenoj, Darko na plavoj i mogla je da počne igra "Nizovi". Darko je bio uspešniji u prvoj igri i osvojio 11 poena, dok je Nebojša osvojio 6.

Mozaik
foto: Kurir Televizija

Nebojša je dominirao u igri "Daj mi slovo" i dao reč od čak 11 slova "Kapilarnost". Rezultat je nakon ove igre bio 28:20

Matematička zavrzlama "Abakus",a njoj je bio uspešniji Nebojša i osvojio 18 poena. Kada se pogleda tabela rezultat je 18:9

Mozaik
foto: Kurir Televizija

U igri "Štafeta", Nebojša je nastavio sa svojom dobrom taktikom da zbuni protivnika, te je nudio reči koje se završavaju na T. Uspeo je u tome i osvojio 20, dok je Darko ostao bez poena.

Mozaik
foto: Kurir Televizija

"Magelan" je počeo sa pitanjima vezano za mesta koja se nalaze severno od Meksika, koje je odabrao Nebojša , dok je Darko odabrao da se ode istočno od ove zemlje. Poene je osvojio Jeftović - 28, dok je Dabić osvojio 16 poena.

Mozaik
foto: Kurir Televizija

U "Igri do vrha", Nebojša je morao da da nazive serija u kojima igraju ponuđeni likovi iz serija, Dok je Darko imao zadatak da potvrdi da li kroz ponuđene zemlje prolazi Ekvator. Rezultata nakon ove igre je 14:0 za Nebojšu.

"Kurir" igra u kojoj takmičarima nudimo adrese na osnovu kojih će sklopiti asocijaciju, donela je i pobednika prvog polufinala. U ovoj igri je pobedu odneo Darko sa 31 poenom, ali pobednik ove epizode je Nebojša sa osvojenih 133 poena, dok je Darko osvojio 87 poena.

Mozaik
foto: Kurir Televizija

Sutra se nastavlja još jedna polufinalna emisija "Mozaika".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:34

KAFANSKO ZNANJE - NULA! Nikad bolja partija u Mozaiku, takmičari pokidali znanjem, a Želimiru NARODNJACI došli glave!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track